יש לי שאלה.

HackMachine

New member
יש לי שאלה.

מישהו יודע מה השם של היצורים הללו שנראים כמו דינוזאורים? אם אני לא טועה הם יצורים של AD&D 3rd Edition פעם ראיתי את חוברת ההסברה שלהם למכירה.. אבל שכחתי את השם !! מישהו יודע?? גם השם של החוברת, מחבר וכד´ לא יזיק. תודה.

HackMachine

New member
בשביל להבהיר את עצמי יותר טוב..

... אלו לא מפלצות. אלא יצורים ש(אם אני לא טועה) אפשר לשחק איתם כדמות.

Gilgam69

New member
לא הייתה פה תגובה ל-BLUEBELL?

לאן היא נעלמה? שוב הדרקונים הופיעו ואכלו אותה? או שמה היה זה שליחם האביר דרגורן?

snift

New member
זה היה הדרקון

שנוסח התגובה לא מצא חן בעינו...

BlueBeIl

New member
מה קרה, התעצבנו עלי או משהו?

באותה הזדמנות snift, אני רוצה להודות לך על זה שמחקת את הריב ההוא....

HackMachine

New member
הממממ.....

אני לא חושב שהם היו דרקונים. הם נראים בדיוק כמו דינוזאורים. יש כמה סוגים שלהם.. יש את המעופפים, אלו עם הקוצים על הגב, אלו עם הגולגולת הקשה ועוד כמה. רגע מזה אוריקסים?

כמו מה שאני אמרתי קודם

אלא הם מפלצות די דומות לדרגונים מרומח הדרקון אבל הם לא הופכים לאבן כשהם מתים. ולדעתי לא כייף לשחק אותם כי הם דמות שכולם שונאים והם לא יכולים להשמיד עיר (כמו שכששונאים את הדרקון שחי בהר לייד העיר אבל הוא יכול להשמיד אותה אז אף אחד לא נתפל אליו!) כך שההמון הזועם יכול להרוג לך את הדמות בלי שתעשה כלום ובלי שהיה לך סיכוי להנצל!

HackMachine

New member
לא לא לא...

אני לא חושב שאלו דרקונים. דינוזאורים!

לא אמרתי דרקונים!

אמרתי דרגונים שזה חצי אדם-חצי דרקון כך שזה דומה אבל זה לא!

HackMachine

New member
זה לא משנה

זה עדיין לא קשור בשום צורה לדרקונים. אבל תודה בכל זאת אני אעיין בהם אחר כך. אולי אם אני אתן קצת רקע זה יעזור... אלו צריכים להיות יצורים לא עירוניים, חיים בכפרים קטנים משלהם בלי בני אדם. לפי מה שהבנתי מהחוברת שאז דפדפתי בה הקוסמים שלהם הם בעיקר שמאנים אבל מאד חזקים (אני חושב). יש כמה סוגי יצורים שחיים ביחד, לכל סוג יש רמות אינטילגנציה שונות, רמות כוח וכד´. כולם נראים בדיוק כמו דינוזאורים רק הולכים על שתיים. אני ממש רוצה לדעת את השם שלהם... אוף אני והזיכרון הדפוק שלי.

Gilgam69

New member
אני יודע למה אתה מתכוון

אתה מתכוון לדינוזאורים בגודל בן-אדם שהולכים על שניים. יש אחד שנראה כמו איש לטאה אבל עם משהו שמזכיר סנפיר על הראש (ולרוב יש להם חרבות שבקצה יש שני סנפירים ממתכת שיוצאים לשני כיוונים) וקרנף (TRICERATOPS למבינים) שאם אני לא טועה הם החכמים של הגזע ולרוב קוסמים. ויש גם אחד שמזכיר את הדינוזאור המעופף (PTERODACTYL), נכון? אם זה זה אז אתה מדבר על היצורים שמופיעים על (ומן הסתם גם כחלק מסיפור) AZURE BONES מספרי FORGOTTEN REALMS. אם אני לא טועה קוראים להם סוריאנים (SAURIANS)... כן, זה שמם.

HackMachine

New member
תודה תודה תודה!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אאאאההההההה!!! אני מודה לך מקרב לב!!! תודה תודה תודה!! אלו הם!! אני זוכר עכשיו הכל!

HackMachine

New member
שלפתי קצת אינפורמציה

השם שלהם באנגלית הוא Saurrian... אני עדיין מחפש את השם של חוברת ההסברה. תודה שוב

HackMachine

New member
בעסה!!!

אני לא מוצא שום דבר! שום כלום! כאילו שהם לא קיימים!! אפילו Wizard Of The Coast לא מוכרים אותם! שמעתי על אחד בתל-אביב שנוסע לחו"ל, קונה ספרי AD&D ומוכר אותם בארץ... מישהו יודע?

למעלה