יש לי שאלה:

odelia8

New member
יש לי שאלה:

למה אין בהופעות של עמיר כינור? זה קצת חסר לטעמי...

ו ר ד ב

New member
וצ'לו וחליל וסקסופון ונבל...

כי אי אפשר את הכל! יש הרבה כלים אחרים וכנראה שנאלץ להסתפק בזה..

iCp

New member
בכל מקרה הנוכחות של כינור הרבה יותר מורגשת

מצ'לו חליל וסקסופון ואני חושב שזה בא לידי ביטוי בהופעות האחרונות של עמיר בחידון התנ"ך וביום הזכירון.

ו ר ד ב

New member
נכון, אבל אני חושבת...

שדי מיצנו את עניין הכינור בהופעות, עמיר נשאל עשרות (אם לא מאות) פעמים מה הסיבה לכך שאין כינור ותמיד ענה בדיוק באותה תשובה, צריך לתת הזדמנות גם לכלים אחרים (כנראה שזה בגלל שיש שירים אחרים) נסתפק בזה הפעם ואפשר לקוות שלסיבוב הבא יכלל גם הכינור

iCp

New member
כן ודאי

לא באתי בטענות חלילה, פשוט תמכתי בדעתה של אודליה, שיש מקום לכינור בהופעות של עמיר, הוא מוסיף לו כל כך הרבה. בשורות טובות.

למה לחפש את מה שאין??

הוא מופיע עם עוד 6-7 נגנים וכמעט לכל אחד יש כלי אחר(חוץ שתי גיטרות).. לא משנה הכלים...הזמר עצמו ענק!!!!!שווה ללכת להופעה..אני הייתי בשתי הופעות ואני מוכן ורוצה ללכת לעוד אחת אם הייתה באזור שלנו..

רפי35

New member
מסכים ב100% ../images/Emo70.gif

למה לחפש מה שאין תהנו מכל מה שיש בהופעה ושיש לכם אפשרות להגיע להופעות...

"הבוחר בשירי זימרה..."

אם לעמוד על האמת אז כול הכלים הם רק ליווי ובמקרה של עמיר אז במלוא מובן המילה ומיתרי הקול שלו ודאי שמספיקים ורק כלי אחד באמת יהיה ראוי ללוות את עמיר אבל רק אחד יכול לנגן בו ובכלל לכוון אותו הלוא הוא כינור דוד אבל עד אז.... "דוד מלכי אל נא תבכה...." עוד שבוע אנשים ויהיה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

גרציה פ

New member
האמת היא שכינור מאוד משלים ומתאים לעמיר...

מה גם שאנחנו יודעים שזה מתאים ומרשים ומשלים את עמיר כי שנים שהיה כינור בהופעות, ואלו ששואלים למה אין, אולי גם לא יודעים שהיה, למשל... אחרי ההופעות בטכסים הרשמיים מהשבוע שעבר, אני ממש משתוקקת שוב לכינור בהופעות. [סך הכל ביקשה כינור...לא יותר מזה
]

odelia8

New member
גרציה נשמה!

סופסוף מישהי שלא לוקחת את העניין בציניות וגם לא ביקשתי כינור- שאלתי למה אין (אני אשמח אם יהיה...)

AviHayun

New member
לדעתי...

חסר כינור, כמו גם צ'לו שהיה בסבב של האלבום "שלכת". לעניות דעתי נעשו פה שיקולי עלות, ומכיוון שאף תאגיד לא מגבה מבחינה פיננסית את עמיר בניון אולי הוחלט לחסוך בעלויות, שכן מדובר כאן בסכומי כסף לא מבוטלים שכנראה שבנקודת זמן זו הם גדולים מידי על המפיקים.

odery

New member
עדיף ש

עדיף בלי כינור אם זה חוסך מאיתנו תאגידים שישלטו בדרך זו או אחרת על מה שנעשה בהפקה...

למעלה