יש לי שאלה

dddgeman

New member
יש לי שאלה

אם אני נכנס למגרש חניה ריק אין מכונית אחת ממש נטוש אני יכול להטיס טיסן בלי לשאול אף אחד כמובן לא ליד המוני אנשים אם לא אז למה ומה התוצאות?

hifly

New member
הטסה במיגרש חניה

אם המיגרש ריק,ולא קרוב יותר מידי למבנים או בתי מגורים אז תטיס ,עד שיזרקו אותך משם או לא. רק תבדוק טוב טוב את האזור מסביב,למכוניות חונות,אנשים וכו. הכל בזהירות והתחשבות בסביבה. אמיר

dddgeman

New member
והמשטרה יכולה לעשות משהוא בנידון

חוץ מלהגיד להגיד לי שזה אסור

hifly

New member
אני לא חושב שהמישטרה תיתערב

כל עוד לא מזמינים אותה,שכנים כועסים. אמיר

hifly

New member
אם הוא לא חבר בקה"ל

אז ממילא אין לו ביטוח.וגם הביטוח של קה"ל לא תופס ברוב המסלוךלים בארץ. רובינו המכריע מטיס ללא ביטוח,ואומר תודה לאלוהים על כל יום הטסה שעבר בשלום אמיר

Adi Berman

New member
לדעתי זה מתכון לצרות ../images/Emo18.gif

אני לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אבל אל תשכך שבמידה והחניון נמצא בקרבת אזור מגורים ,יש סבירות גבוהה שתזכה לאורחים רבים שעלולים לסכן אותך ואת עצמם. בכל מקרה אם אתה ממש לא יכול בלי זה-דאג שיהיה לך לפחות עוזר אחד שידאג לפקוח עיניים למתרחש סביבך ולהזהיר מפני סכנות גם אותך וגם את הסקרנים -שלא תמיד מבינים כמה זה מסוכן. בברכה עדי ברמן

jeblesh

New member
זהירות!!!!

יש לי תיסן קתנתן שחיב שתח סלול או פודרה ישרה... התיסה הרישונה אסיתי בפארק שומם והכול הלך טוב ויפה הו נוחת ממש נוח ולאת אז היתסתי בחניה תוך 2 דקות החניה ניראתה כמו היציעה של מכבי חיפה המון ילדים חלקם מספיק חסריי זהירות ורצים אחריי התיסן בפאסים בסוף הינחתתי אותו ואני בחיים לא יתיס יותר במכום שקזה כול מקום אים שיחול להגיעה קהל איילב והו לא מסודר הו מקום לא טוב!!! תיזהר מזה ילדים קתנים לא חושבים ושאיין אבא הם גם יסימו ז על הדברים שאתה אומר!!!

למעלה