יש לי שאלה

gilroz

New member
יש לי שאלה

האם זה תקני לשים סיכת ביטחון בשביל להחזיק את הכומתא? או שחייבים את התופס הזה של הנשק(אין לי מושג איך קוראים לזה). מחכה לתשובה גיל

צחי:)

New member
סיכת ביטחון ותקניות...../images/Emo29.gif

ממממ בהחלט תקני...אלא אם כן אתה במארב, ואז סיכת ביטחון זה גורם שפוגע לך בהסוואה... באופן כללי, שוטר צבאי לא יתן לך תלונה אם הוא יראה אותך מסתובב עם סיכת ביטחון על מדי א´ בכדי שתחזיק את הכומתה.... מה שכן.....זה מגעיל!!!! אז עדיף או לשפצר את הכומתה ממש ממש ממש טוב כך שהיא לא תזוז מהכותפת של המדים, או שתקנה את הסיכה הזו שדיברת עליה (שאגב נלקחת מהקסדה ולא מהנשק, ועולה 3.50 ) בהצלחה. צחי :)

נוב 00

New member
ההיפך הוא הנכון...

קודם כל ממתי יוצאים למארב עם כומתה. דבר שני הסיכה הזאת היא יענו לא תקני כי זה נקרא יענו "השחטת רכוש צה"ל" כי לוקחים את זה מקסדה צה"לית, דבר שלישי זה תיקני הסיכת ביטחון ולסיכום מי הביזיונר שקונה את הסיכת קפל"סט הזאת בריקושט???!!! שאפשר לקחת מקסדה

נוב 00

New member
ההיפך הוא הנכון....

קודם כל ממתי יוצאים למארב עם כומתה. דבר שני הסיכה הזאת היא יענו לא תקני כי זה נקרא יענו "השחטת רכוש צה"ל" כי לוקחים את זה מקסדה צה"לית, דבר שלישי זה תיקני הסיכת ביטחון ולסיכום מי הביזיונר שקונה את הסיכת קפל"סט הזאת בריקושט???!!! שאפשר לקחת מקסדה

צחי:)

New member
אוק´ 01 - וגאה בזה! ../images/Emo2.gif

טוב.... אז אם אתה נצמד לחוקי מטכ"ל.... אז בוא נתחיל עם זה שאסור לשפצר כומתה.... אתה הולך עם כומתה לא משופצרת...? שוטר צבאי יעצור מישהו שהולך עם כומתה משופצרת?! אם כל חייל (אלא אם כן הוא ממש צעיר או ממש בכיר) היה מקבל תלונה מ-מ.צ.

praetor

New member
דווקא הסיכת ביטחון זה מה שמותר

על פי הכללים (לא יודע אם זה חוק צה"לי, או סתם משהו שרס"רים החליטו עליו) מותר רק סיכת ביטחון, ולא התופסן השחור מהקסדה.

marlboro

New member
בקיצקוצ, עשה לעצמך ושים את הסיכה

של הקסדה. אני הולך איתה כבר שנה וחודשיים ומעולם לא העירו לי עליה. חוץ מזה שהיא הכי נוחה, וסיכת בטחון רגילה - זה הדבר הכי צעיר שקיים

למעלה