יש לי שאלה

יש לי שאלה

אפשר ללמוד לראות רוחות? (ורואה אוחות בבקשה אל תענה אין לי משהו נגדך) אמרו לי שאפשר ללמוד לראות רוחות תודה למי שיעזור

חברה החלטתי לפרוש זמנית מהפורום ../images/Emo24.gif

חברה החלטתי לפרוש זמנית מהפורום, אני בטוח שכולכם שמחים מאד
אני פשוט צריך ללכת להציק גם בפורומים אחרים ואני כבר לא עומד בעומס!
I'll be back

חבל שכל הודעותי האחרונות נמחקו מהפורום

חבל, אלו היו דווקא הודעות מושקעות וחשובות שראוי היה להשאירן במקומן, מנהלות יקרות זה היה צעד ממש מכוער שלא לומר ניבזי, ואפילו עוד לא יבשה הדיו מהודעת הפרישה שלי.

l S A A K

New member
>חבל שכל הודעותי האחרונות נמחקו<

אין טעם להתווכח עם מאמינים, וזה לגיטימי לחלוטין להאמין. צריך רק לזכור כי אמונה היא קבלת טענות מיסטיות שאין להן אישוש במציאות, ואינן בנות-בחינה ואינן בנות-אימות. זכותו של אדם לומר לך "אני מאמין בזאת ובזאת". אולם כאשר אדם טוען "אני מאמין בזאת ובזאת, ויש לי הוכחה", זכותך לתקוף את ה"הוכחה", או את ה"ראיה", ולהראות, אם אתה יכול, כי היא שטות _____________________________________________________________

ב נ י 9 3

New member
אי אפשר ללמוד לראות רוחות...

רוחות הם נשמות,אוויר,כמו שאתה לא רואה אוויר כך גם אתה לא יכול לראות רוחות... רק אולי בהשתקפויות,במצלמה או בכל דבר כזה או אחר,אך העיינים לא מסוגלות לראות רוחות

l S A A K

New member
> רק אולי בהשתקפויות,במצלמה

או בכל דבר כזה או אחר,אך העיינים לא מסוגלות לראות רוחות< שטויות. בעין האנושית מצויים עצבי ראיה ברשתית. במצלמה מצוי פילם מרוח באמולסית צלום (מצלמה קונבנציונלית), או משטח CCD (מצלמה דיגיטאלית). פוטונים הפוגעים בעצבי הראיה ברשתית, יוצרים גרוי המועבר למוח לעיבוד. פוטונים הפוגעים באמולסיה גורמים לשנוי כימי. פוטונים הפוגעים במשטח CCD משנים את המטען של הפיקסלים בכל מקרה - פוטונים הם משהו פיסי, ויצירת תמונה (בין אם על גבי אמולסיה, בין אם על גבי משטח CCD, או בין אם על גבי הרשתית) היא ארוע פיסי "רוח" אינה יכולה ליצור רושם או רישום (impression) פיסי, מכיוון שהיא אימטריאלית על פי הצהרתכם _____________________________________________________________

ב נ י 9 3

New member
מה אתה חופר?

כבר היו מקרים שאנשים הצטלמו וכשהם פיתחו את התמונות ראו רוחות...אני כולה מתבסס על מקרים אני לא יודע בוודאות...

l S A A K

New member
אילו הבנת משהו בפיסיקה

היית מבין כי עבדו עליך רוח אינה יכולה להשפיע על סרט צלום. שנוי סרט צלום מצריך השפעה פיסית הגורמת לתהליך כימי

תקשיב...

אל תיהיה טיפש.אתה מבין,אתה לא יכול לנסות לשכנע אנשים שמאמינים ברוחות לא להאמין,או בכל דבר אחר שקשור לזה.כי זה אמונה. דיי כבר,אתה חושב שאם אתה מבין גדול ב"פיסיקה" כמו שהפגנת פה,במונחים שאף אחד פה לא מבין,כדי להישמע חכם,זה ממש פתטי. כי מובן שלאף אחד לא תיהיה תשובה מספיק חכמה להחזיר לך,ותרגיש ברומו של עולם,רייט? את המונחים הפיסיולוגים שלך תשמור לעצמך,את אף אחד פה זה לא מעניין.בסדר? והתהליך כימי מעניין לנו במילים יפות את הטוסיק:) ואתה יוצא מטומטם,כי אנחנו בסה"כ בני אדם אתה לא יכול לפסול כלום.אתה פה פחות מ100.מה אתה יודע? אתה בן אנוש.לא יותר מזה(אם כמה שאתה חושב שאתה נשמע חכם ומבין גדול)...למשל פסיכולוגיה היא לא מדע מוכח אבל עובדה כלכך הרבה מושגים בתחום הזה נכונים..לא הכל קשור ברקע פיסי יש גם דברים רוחניים שאסור לפסול. אין לך שום זכות להגיד אם יש או אין רוחות.אני מרשה לך להגיד שאין רוחות אחרי שתמות,איך אני איתך?:)

l S A A K

New member
>אתה לא יכול לנסות לשכנע אנשים

שמאמינים ברוחות לא להאמין,או בכל דבר אחר שקשור לזה.כי זה אמונה< אמונה היא קבלת טענה שלא ניתן לאששה, ושאינה בת-בחינה ואינה בת-אימות מחד, אולם אינה בת-הפרכה מאידך. שנוי אמולסית צלום הוא תהליך כימי שמקורו בהשפעה פיסית - פגיעת פוטונים. פוטונים הם חלקיקים פיסיים. רוח איננה פיסית, ולכן אינה יכולה להיות מקור לפוטונים לכן הטענה כי רוחות עשויות להיות מונצחות בסרט צלום - מופרכת האם קפיש, מותק ?

למעלה