יש לי שאלה

Ben Dor

New member
יש לי שאלה

הגרעין במכמורת עובד עם נוער עבריין!?...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאין גרעין במכמורת..

הגרעין במנשה עובד עם נוער עבריין..

דורד

New member
יש גרעין בעמק חפר

ויש גרעינר/ית במכמורת... אבל לא קשור לשום נוער עבריין

דורד

New member
תראי מור,

אני בטוח שאת יודעת שלא בכל המועצות בהן פועלת התנועה, יש גרעין עודד. כיום יש 17 גרעיני עודד ב- 17 מועצות שונות. בכל מועצה פועל הגרעין עם הנוער של התנועה, ובכל מועצה התפקיד קצת שונה. את כנראה מכירה את הגרעין של ברנר (בר"ק = ברנר-רמלה-"קדימה") שעובד עם הנוער בכפר הנוער חץ קדימה (נדמה לי שככה קוראים לזה, את ודאי יודעת יותר טוב ממני) כמונו, גם הגרעין של מנשה (נחו"ם = "נווה חורש"-מנשה) עובד בכפר הנוער נווה חורש עם נוער עבריין.. שאר הגרעינים עובדים רק עם הנוער בתנועה... חלקם מתנדבים מידי פעם בעמותות וארגונים שונים... במכמורת לא ידוע לי על עבודה עם נוער עבריין.

דורד

New member
אלה פשוט כפרי נוער רגילים

ולא עובדים שם גרעינרים זה הכול

spraizler

New member
רשום אבל שהם של התנועה

כלומר ילדים יוצאים למפעלים שלנו? אבל לא עוברים פעולות? או מה?

Taina12

New member
הכפרי נוער או המושבים עצמם?

כי עיינות זה מושב בתנועה, אבל הילדים בפנימייה לא בתנועה, נדמה לי.

spraizler

New member
אה עיינות זה מושב?

אההההההההההה זה מסביר הכל חשבתי זה רק שם של כפר נוער

fate spinner

New member
הגרעין במטה אשר עשה משהו עם מנו"ף

(או שזה היה גרעין נח"ל אני לא בטוח) ויש איזה גרעין שעובד גם ברמלה לא?

Ben Dor

New member
חח תודה מותק את זה

אני יודעת.. אבל לפני שנה משהו כזה מישהו שאני מכירה אמר לי שהוא במכמורת והוא עובד עם נוער עבריין במסגרת הגרעין...אז רציתי לשאול אם זה עדיין קיים...או עם זה נכון...

amir oshri

New member
אין גרעין במכמורת...

אין ואני גם ממש בספק אם יש שם נוער עבריין...יש פנימיה שנקראת מבואות ים שיש שם נוער בעיתי אבל זה לא ממש קשור לתנועה\למכמורת

../images/Emo207.gif../images/Emo93.gif!!!../images/Emo4.gif

איף. ב24-26 יש את פסטיבל שנטיפי, שזה שלושה ימים בכנרת, וממממש באלי. מצד שני, זה יומיים לפני הבגרות במתמטיקה- אחד הדברים שהכי מלחיצים אותי כרגע. ואם אני אחליט לא לנצלש את הסופש הזה ללמידה [שזה הזמן הכי טוב ללמוד סופי שבוע] אז אין לי מושג מה לעשות! מעגל תנועה- או שנטיפי!
התנועה הזאת מממש לא רוצה שנילך לפסטיבלים, אה?? בראשית- יוסי יפה שנטיפי- מעגל תנועה בומבלה- טיול חוג פסח פסטיבל אהבה- הכנה לפולין (אומשו של פולין) מה נסגר?

יבח

New member
חחחח

מעגל תנועה...נראה לי פשוט לא רוצים שנלמד לבגרויותP:

למעלה