יש לי שאלה

הסקרן1

New member
יש לי שאלה

יש לי שאלה? כאחד שסובל יותר מחצי שנה מכאבים שונים בכל חלקי הגוף ללא גורם מקשר ברור. הכבאים התחילו ממחלה מסויימת והם נמשכים ללא הצלחה של הרופאים לאבחן מחלה ברורה. רציתי לדעת האם יש דרך מסויימת לעלות על המחלה בצורה מהירה וברורה? יש איזה סדרת בדיקות מסויימת שיכולה לברור את כל המחלות ולמצוא את האחת שאני צריך להילחם בה? אודה על התשובות.

0 אור 0

New member
רפואה משלימה

שלום לסקרן, ברפואה משלימה אנו מתייחסים לעתים לאבחונים של רפואה מערבית , אך איננו מתמחים בהם, שכן כל הגישה היא שונה. בכל שיטה של רפואה משלימה ניגשים לאבחון באופן שונה ולעתים ב"שפה" אחרת ושונה מזו שאתה רגיל אליה. יתכן מאד שנוכל לפתור את בעיית הכאבים שלך, אך בלי שתוכל להדביק את התוית של מחלה מסויימת כפי שאתה מחפש. הדרך הטובה לדעתי היא להגיע למטפל ברפואה משלימה אשר יבצע לך אבחון וימליץ לך על המשך טיפול מתאים. אני מציעה שתקרא מעט בפורום ובמאמרי הפורום, ותראה אם יש איזו שיטה שאליה אתה מתחבר, ומכאן תדע לאן להמשיך.

freearth10

New member
מחלה - הדרך להחלמה

במחלה אין צורך להילחם, היא שם בדיוק כמו הכאבים השונים, כדי להתריע וזו היא גם דרכו של הגוף להוציא רעלים החוצה . בדרך כלל כשהרופאים לא מוצאים סיבה פיזית - לא שם צריכים להמשיך ולחפש. המקור לכאב אז הוא כנראה על רקע רגשי ובו צריך לטפל.
מאיה

אולי פיברומיאלגיה

זו מחלה שעולים עליה רק רופאים עם מודעות לנושא. ואגב-מחלה שמאד מומלץ לטפל עם רפואה משלימה כי אין לה טיפול אחר. אז אולי בעצם לא צריך אבחון אלא בעיקר טיפול. כל טוב עירית

למעלה