יש לי שאלה

yairwillerfort1

New member
יש לי שאלה

היי מה מצב? יש לי שאלות רציניות ואני מבקש מכם שתענו עליהן בכנות. האם כדאי לי לספר לבחורות את אמת שיש לי שאני בחור נכה ? האם להיות כנה עם בחורה עד הסוף ? והאם זה מקובל שחבר יכול להכיר לי מישהי ? בתודה יאיר

היי=]]

הכל טוב אצלי ואצלך? אני לא חושבת שיש צורך להסתיר דבר כזה.. אבל זה הרצון שלך... אני בתור אחת שהיא לקויית שמיעה אני לא מסתירה את זה.. כבר מההתחלה שאני מכירה אנשים אני אומרת להם שאני לקויית שמיעה ואם יש להם בעיות עם זה, אז סימן שהם לא שווים את הטרחה... עכשיו האם אתה צריך להסתיר את זה? זו כבר הבחירה שלך.. תלוי איך אתה מתייחס לזה.. האם אתה מתבייש בזה? האם אתה גאה בזה?... קשר עם המין השני תמיד כדאי שיהיה כן... כי אחרת יהיה קשר להחזיק קשר כזה... ובקשר לשאלה האחרונה, אצל כל אחד ואחד זה אחרת... יש כאלה שאוהבים שחברים מכירים להם אנשים אחרים ויש כאלה שפחות.. אין כזה כל כך עניין של מקובל או לא מקובל... זה לא עובד ככה... זה עובד לפי מה שאתה מרגיש..
מקווה שעניתי לך פחות או יותר על כל השאלות שלך. קרן

sh53

New member
לא להסתיר, אבל מתי לגלות?

אולי לא לגלות ישר על הפגישה ה- I, אבל מצד שני גם לא למשוך את הענין יותר מדיי כי אז זה עלול להתפרש מצדה כהסתרה ולא שהתכוונת לספר לה וחיכית לרגע המתאים.

זה קשה כשקטנים

אבל בחורה שיש לה מספיק בגרות שכלית תוכל להתמודד עם זה . בתור התחלה הייתי אומרת שאפשר לא לדבר על זה אלא לתת לה להכיר אותך ואחר כך לספר לה , בלי בושה , ולענות על כל השאלות שלה. לא לספר שזה קשה והכל אלא לספר איך אתה מתמודד ומה הבעיה שיש לך , לדעתי בסופו של דבר אחרי כמה פעמים שבנות ידחו אותך כי מה לעשות אנחנו חיים בעולם שהמראה החיצוני מאוד קובע , תבוא מישהי שתהיה מספיק בוגרת לאהוב אותך באשר אתה והעבודה שאתה נכה לא תפריע לה , אני מאמינה שכל סיר יש מכסה אבל מאמינה שבחיים אל תתן למגבלות שלך לעצור אותך . אתמול הייתה כתבה בחדשות על בחור שאיבד את שתי רגליו בלבנון ועלה על הבמה עם להקת הרוק שלו , הוא לא נתן לשום מגבלה להסית אותו מהדרך הכל תלוי באיך אתה מוכר את עצמך ומשדר לאחרים . יצא לי להכיר בחורים שלא נראים טוב בכלל אבל הם שידרו כל כך הרבה ביטחון עצמי , הייתי עיוורת לחלוטין בנוגע לאיך שהם נראים כי הם היו פשוט סוחפים ומעניינים . לכן , העצה שלי , בהתחלה לא לספר וכשאתה מגיע לשלב שאתה מרגיש שאתם מספיק פתוחים לדבר על הכל , תגיד לה שאתה רוצה לשתף אותה במשהו ואתה תבין אם אחרי זה היא תחליט שהקשר לא בשבילה. כשאתה מחזיר את הכדור לידיים שלה , רוב הסיכויים שהיא תעריך את הכנות . לעולם אל תחשוב שמישהו מרחם עליך , לפעמים נוטים להתבלבל בין אהבה לבין רחמים אבל אם יש קשר טוב עם בסיס טוב , תבין שהיא פשוט מחבבת אותך .

למעלה