זה קשה כשקטנים
אבל בחורה שיש לה מספיק בגרות שכלית תוכל להתמודד עם זה . בתור התחלה הייתי אומרת שאפשר לא לדבר על זה אלא לתת לה להכיר אותך ואחר כך לספר לה , בלי בושה , ולענות על כל השאלות שלה. לא לספר שזה קשה והכל אלא לספר איך אתה מתמודד ומה הבעיה שיש לך , לדעתי בסופו של דבר אחרי כמה פעמים שבנות ידחו אותך כי מה לעשות אנחנו חיים בעולם שהמראה החיצוני מאוד קובע , תבוא מישהי שתהיה מספיק בוגרת לאהוב אותך באשר אתה והעבודה שאתה נכה לא תפריע לה , אני מאמינה שכל סיר יש מכסה אבל מאמינה שבחיים אל תתן למגבלות שלך לעצור אותך . אתמול הייתה כתבה בחדשות על בחור שאיבד את שתי רגליו בלבנון ועלה על הבמה עם להקת הרוק שלו , הוא לא נתן לשום מגבלה להסית אותו מהדרך הכל תלוי באיך אתה מוכר את עצמך ומשדר לאחרים . יצא לי להכיר בחורים שלא נראים טוב בכלל אבל הם שידרו כל כך הרבה ביטחון עצמי , הייתי עיוורת לחלוטין בנוגע לאיך שהם נראים כי הם היו פשוט סוחפים ומעניינים . לכן , העצה שלי , בהתחלה לא לספר וכשאתה מגיע לשלב שאתה מרגיש שאתם מספיק פתוחים לדבר על הכל , תגיד לה שאתה רוצה לשתף אותה במשהו ואתה תבין אם אחרי זה היא תחליט שהקשר לא בשבילה. כשאתה מחזיר את הכדור לידיים שלה , רוב הסיכויים שהיא תעריך את הכנות . לעולם אל תחשוב שמישהו מרחם עליך , לפעמים נוטים להתבלבל בין אהבה לבין רחמים אבל אם יש קשר טוב עם בסיס טוב , תבין שהיא פשוט מחבבת אותך .