יש לי שאלה

gita3

New member
יש לי שאלה

יש לי התלבטות איזה רכב לקנות: הונדה אקורד 94´ או יונדאי סונטה 94´-95´ (חשבתי על מנוע 2000). מה שחשוב לי (לפי הסדר הבא): נוחות, בטיחות, סחירות, הנאה בנהיגה. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות של מכוניות בסדר גודל דומה, אשמח לקבל אותן. תודה וביי

redroze

New member
אקורד יותר טובה כמעט בכל הפרמטרים

קודם כל נתחיל בזה שיונדאי זה . . . יונדאי !!!! אני לא יודע לגבי הנוחות אבל אני יודע שאקורד הרבה יותר סחירה ומבוקשת (במיוחד בשנים 94-95) . . . . בטיחות ביונדאי זה מושג שלא מצוי במילון (או בתוכניות שלהם) למרות שהיא גדולה ומאסיבית (ביחס לדור האקסידנט). האקורד מאובזרת יותר מהיונדאי. מה התקציב שלך??? אם אתה מחפש נוחות ואמינות אז קורולה (94). . . .

אריק ח.

New member
מאיפה הקרצת את כל השטויות האלה ??

מדוע החלטת שדווקא בשנים 94 - 95 הונדה יותר סחירה ?? מאיפה הידע שהיא ( האקורד ) הרבה יותר מאובזרת ?? אותו הדבר בקשר לבטיחות ?? מה הקשר בין קורולה לאקורד או סונטה ??

redroze

New member
הוא התעניין במכונית נוחה, אמינה,

סחירה, אולי לא בטיחות הכי אבל אחלה של מכונית (הקורולה כמובן) !!!! היא לא בסדר גודל של אקורד, בזה אתה צודק . . . . לחבר שלי יש אקורד (קיבל מאבא שלו) שנת 95 והוא מאוד מרוצה ממנה . . . .

מעידה...(כל שונאי היונדאי נא להכנס)

ולראות את אחד מלוחמי הכבוד של יונדאי מועד...
שזה הונדה מול יונדאי (בתור בעלים של יונדאי גאה!) קח הונדה. למה? נוחות לדעתי ההונדה יותר נוחה. בטיחות, מה לעשות יונדאי רכב טוב, אבל בנוגע לבטיחות תשקיע בנהג לא ברכב... סחירות? BEATS ME. אע"פ שלדעתי יהיה לך יותר קל למכור הונדה. יונדאי, איך תסלחי לי?
מחר נלך איתה לשטיפה לסדר ענינים...

Aדי

New member
תסלח../images/Emo70.gif לי../images/Emo70.gif שאני צועק../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

אבל איך לעזאזל אתה מעיז להשוות יונדאי
מכל סוג שהיא להונדה
ועוד הפעם תסלח לי זה לא משהו אישי, אבל יונדאי? יש לי בחילה, אני הולך לשתות מים ולנשום אויר, אני עוד מעט חוזר.

למעלה