יש לי שאלה

dickies

New member
יש לי שאלה

אוקי אבא שלי אספן יין כבר הרבה מאוד קשה זה לא עבודה שלו זה תחביב עכשיו יקבים בארץ לא מרוויחים הרבה כסף על היצור שלהם ממש ממש לא והם כמעט לא עושים שם עבודה הם מדברים "דורון תבדוק לי את זה" "בסדר, אבל למה עבודה אם אנחנו יכולים לדסכס קצת על חיינו האישיים" הם כמעט ולא עושים כלום והם טובעים בכסף! מאיםה זה בא. .למישהו יש מושג?

קודם כל תפריד בין חיים לטלויזיה

א. הם רק מנהלים ! הם שוכרים מישהו אחר שיעשה את העבודה השחורה בשבילהם. ב. זה כבר עסק של שנים, עכשיו רק צריך להריץ אותו ג. אם ירושליים יכולה להיות מקום מקסים ושקט בשביל חופשה ליום הולדת, אז גם כסף יכול לגדול על העצים ו - ד. זאת טלוויזיה

dickies

New member
תפריד-י תפרידי

יופי כן כן אני בת! הסידרה הזאת שיא הלא מציאותית אני מתגעגעת לרמת אביב ג´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =((

abca

New member
דרך אגב...

בפרק שלשום כשאלכס מנה כמה דברים בלתי אפשריים, הוא גם הוסיף "יהיה שלום". סוף סוף משפחה מעודכנת! אף פעם לא רואים חדשות, אף פעם לא שומעים רדיו, בעצם - הפעם היחידה שהטלוויזיה הייתה דלוקה הייתה בחדר של מאיה כשהיא צפתה בקליפ I´ve Seen It All, וגם זה לשניה כי דורון נכנס והפריע לה. שמתם לב שבכל מקום בו מופיע מחשב בסידרה (במזכירות ביקב, בחדר של מאיה, במשרד של דורון...) ישנו שומר המסך המעצבן הנוסטלגי של חלונות עם הטקסט התלת-מימדי?

שבעולם שלהם יהיה גם עולם חיצוני???

באמת בעולם "חיי האהבה" הטרגדיה הגדולה ביותר הייתה רצח איריס ומאז כמה התרחשויות מפתיעות, בגידות, רומנים, אבל פיגועים, מלחמות מי שמע כדבר???

Easy_Rider

New member
אני מתפלא על דבר אחד ...

איך זה שסמדי עדיין לא חיסלה את מאיה ... ? ...

חבר´ה לאן הגענו?

אני לא מאמינה! איך אפשר לשים לב שבכל המחשבים שמופיעים בסידרה יש אותו שומר מסך...? אתם באמת מסתכלים על זה...? כאילו..... זה באמת מעניין אותכם?? תסתכלו על הדמויות ועל מה שקורה ותהנו מהסידרה ודי להתלונן מהדברים הקטנים האלה!!

abca

New member
אם כולנו נהנה כל הזמן...

החיים יהיו ממש משעממים. ועל זה רונה אמרה: "תני לי קצת שיעמום בזמן הקרוב, אני מתה להשתעמם!" מעניין לשים לב לכל הפרטים הקטנים. והאמת - שאני חושב שכתוב "חלונות 2000" במזכירות היקב במקום "יקבי קדמי" (בשומר המסך). פעם גם ראו את מאיה משחקת סוליטייר... נו, מה תגידו על זה?

אני למשל לא מסתכל רוב הזמן בטלויזיה

אני משועמם מהמבטים! בזמן של הסידרה מספיק לי רק לשמוע מה הם אומרים כל הסידרה זה רק פרצופים ועוד פרצופים וזה התחיל לשעמם אותי! אז בזמן הזה אני מסדר את החדר מצייר וכד רק שאני שומע שמתחיל להיות אקשן אני מסתכל! תנסו זה חוסך זמן!

dickies

New member
נכון!

רונה רעה! ככה רואים שאת לא רונה האמיתית לא יפה לקלקל ככה פורמים את ילדה קטנה חפיף =)

למעלה