יש לי שאלה.

יש לי שאלה.

אם הייתה לכם אפשרות לבחור לעשות בסמסטר הבא קורס אחד או שני קורסים,מה הייתם מעדיפים? מצד אחד כדאי בגלל שזה ללמוד הרבה וככה יש מה לעשות בחיים למרות שזה הרבה פעמים מלחיץ זה שווה את זה! מצד שני לא כדאי בגלל שזה יותר מדיי לימודים וגם ככה יש חיים מעבר-עבודה,חברים,בילויים,חוגים,התנדבות וגם ככה קורס אחד קשה זה הרבה וזה מספיק! כן...כפי ששמתם לב אני בהתלבטות אם לקחת סמסטר הבא (באו"פ) קורס אחד או 2 קורסים...אני נוטה לכיוון של 2 אבל אני חוששת שאני אתפקע מרוב לחץ של עבודות ומבחנים.כי הקורסים שאני רוצה הם גם קורסים מאוד קשים,ובכלל קשה ללמוד לבד באו"פ,וסמסטר הנוכחי באמת התפקעתי מרוב לחץ של קורס אחד!שנחשב דיי קל... מה אתם אומרים...?אתם לא יודעים מה להגיד לי כמו כל העולם בערך...?מקובל למדיי... בכל מקרה...מה שלומכם ככה היום?יום שבת ונורא יפה בחוץ
ניראה לי אני אצא לטייל עוד מעט
. טוב אני סתם מחנטרשת,אם יש לכם עצות אנא עצו בברכה
.

PianoGirl20

New member
לדעתי...

מה הלחץ?.. אם את יודעת ששני קורסים זה כבר יותר מדיי וזה יעשה לך את החיים מאוד לחוצים, אז קחי קורס אחד. זה כל היופי באוניברסיטה הפתוחה, שאת יכולה לקחת כמה קורסים שבא לך לפי המצב רוח שלך. תאמיני לי שאני לא הייתי מתנגדת לכזה דבר...אני במקומך הייתי לוקחת רק קורס אחד, במיוחד מכיוון שאת מספרת שהקורסים האלה קשים. למה סתם להכביד על עצמך?.. ככה יהיה לך גם לימודים, אבל גם זמן לצאת, לעבוד ולעשות עוד דברים בחיים. וכן, באמת שמתי לב שיום יפה היום הבעיה היא שלא מזמן רק קמתי ונראה לי שאני חייבת להתחיל ללמוד....אולי אבל אני אקח איתי את הספרים והמאמרים החוצה....נראה..

טוב..

יש כמה דברים..גם הקורסים עצמם למרות שהם קשים הם אמורים להיות מאוד מעניינים..בתחום שאני מאוד אוהבת ומתחברת אליו..וגם עוד לא מצאתי עבודה,ואני לא יודעת כמה זמן עוד ייקח לי למצוא עבודה טובה..(זאת אני יש לי דרישות
)..ובתכלס בסמסטר הנוכחי אולי הייתי לחוצה וזה כשהייתי צריכה לעשות מבחנים ועבודות אבל זה בכלל לא תפס לי את כל הזמן...שאר הזמן הייתי משועממת ובזבזתי את זמני ביותר מדיי זמן מול מחשב וטלויזיה בלי לעשות כלום..למרות שזה היה כיף,זה היה גם קצת משעמם.. מצד שני את צודקת-אני לא רוצה להכביד על עצמי!!!!מה שמחזיר אותי להתלבטות!!!יווו אני שונאת התלבטויות... כדאי לצאת..נורא נורא יפה בחוץ..אני גם ניסיתי קצת לקרוא בחוץ,בסופו של דבר נרדמתי,נורא כייף עם השמש הזו..!נחמד ללמוד בחוץ,השמש הזו מחזירה את החשק לקרוא ספרים...!

השאלה היא מה היקף

המשרה שבה את עובדת .. בעצם, כשאני חושבת על זה בכל מקרה.. למדתי באו"פ וקורס אחד זה ממש ממש ממש מעט .. את יכולה להסתדר יופי עם 2 קורסים+חבר+חיים+התנדבות

קליספרה

New member
אם לא אכפת לך

לסיים את התואר בפנסיה סבבה אבל כשעושים קורס בסמסטר לא מסיימים את התואר כל כך מהר
אם את לומדת ברצינות לתואר תמתני חלק מהפעילויות אני 3 סמסטרים ראשונים לקחתי קורס אחד (כולל קיץ) אחר כך עברתי ל-2 עכשיו מנסה פעם ראשונה 3 אבל אני באמת כבר מתקרבת לפנסיה ולא נשאר לי יותר מידי זמן

למעלה