יש לי שאלה

טליה68

New member
יש לי שאלה

אם אני לוקחת תרופות (טופמקס) ובכל זאת לפעמים אני מרגישה כמעט תמיד כאילו עומד להיות לי התקף או אין לי רגש ברגליים או בשפתיים רציתי לדעת אם זה נורמלי ?.

אם כבר מדברים על תרופות

אני לוקח למיקטל. עכשיו לפעמים קורה לי שאני יושן 8 9 שעות ואני קם עייף ולפעמים גם במשך היום עייף או פתאום חוסר ריכוז. האם הלמיקטל משפיע?

למיקטל יכול לעייף

כשמתחילים לקחת אותו, וכשמתרגלים זה נרגע. הבן שלי גם היה ישן המון וכשהוא התרגל זה עבר.

הי וינסנט

כיום לבת שלי ,(לפחות נידמה לנו) שאין תופעות. התחלת בספטמבר , זה אומר שהגעת למינון מקסימלי בנובמבר. כלומר אתה חודשיים אחרי מרגיש כך . נישמע סביר, תהיה סבלני עוד חודשיים. אצלנו גם היה וחלף. הבנתי שגם אחרים עברו תהליך דומה.

ruthty

New member
כן התרופה מאוד משפיעה

היא גורמת לחוסר ריכוז הרופא נתן לי תרופה לחידוד הזכרון

ruthty

New member
הי וינסט

שם התרופה היא ג'נקו בילובה GINKGO BILOBA פעם אחת ביום לאחר ארוחה רכשתי את זה עם מרשם של הרופא בקופת חולים כללית אצלנו בסופר פארם לא מחזיקים

ruthty

New member
הי בוקר טוב מצטערת שאני עונה מאוחר

עד היום לא היה לי שום תופעות לוואי לפי דברי הרופא שלי לא צריך להיות דרך אגב התרופה לא עולה הרבה לי עלתה דרך קופת חולים כללית 40 ש"ח אני מרגישה שיפור ניכר תעשה ניסיון מה יכול לקרות אולם הקפד לשתותת את התרופה רק אחרי אוכל שיהיה לך ראש חודש טוב מלא בריאות

שלום טליה

הבן שלי לוקח טופמקס אבל אף פעם לא התלונן על תחושות כאלה אולי תגשי לרופא שלך ותשאלי אותו

ענת71

New member
יכול להיות שאת מיתנתקת.

לכמה שניות ולאחר מכן חוזרת לעצמך. יש הבדל בין התקפים לניתוקים וזה נורמלי גם לי זה קורה.

למעלה