יש לי שאלה

תוםםםם

New member
השאלה..

כשהייתי בכיתה ו' הביאו לבית הספר שלנו אנשים שיפעילו אותנו בהפסקות ואני התנדבתי לעזור לאחת מהם. התחלנו להכיר (היא הייתה בת 40+-) והיא פתאום התחילה לומר לי עובדות נכונות עליי... כולי המום, שואל אותה אם היא מכירה אותי והיא אמרה שלא, שהיא מגדת עתידות. אני, פעם ראשונה נפגש עם דבר מהסוג הזה, מסתכל עליה בהערצה מטורפת. היא המשיכה ואמרה לי שלגיוס צה"ל, לא להתגייס לקרבי כי אינה רואה טובות. אני בכיתה י"ב היום, קיבלתי מנילה. אותה מגדת עתידות לא יוצאת לי מהראש עד היום. אני בדילמה מטורפת. מה לעשות?

אתה זוכר שם או שם משפחה שלה?

יש ספר שמאגד את כל מגידי העתידות והמתקשרים וכל אלה בישראל, הוא קיים בסטימצקי ובצומת ספרים אולי לפי האלף-בית תדפדף ותמצא אותה , יש שם גם פרטים כמו כתובת וטלפון, אז את זה לפחות כדאי לנסות ודבר שני לגבי הגיוס שלך, אני ממליצה שתעשה מה שאתה מרגיש ומוצא לנכון, מאוד חשוב לדעת ולזכור שכל מה שמגידי העתידות או הפותחים בקפה ובקלפים אומרים הוא מאוד תלוי זמן ומקום שבו אנו נמצאים בחיים שלנו, למשל במשך חצי שנה שעברה יכולים להשתנות גברים לפי בחירות שנעשה בחיים, דרכים שנלך בהן ומצב הכוכבים, זא' הכל משתנה כל הזמן לא תמיד הדברים עדיין בתוקף מאז כיתה ו' ועד י'ב והכי חשוב שתהיה שלם עם ההחלטה
לינוי

תוםםםם

New member
תודה רבה

את שמה אני לא זוכר... אבל תודה רבה, הרגעת אותי כשכתבת שדברים משתנים עם הזמן.

למעלה