יש לי שאלה...

Lance_Armstrong

New member
יש לי שאלה...

אחרי תחרויות ריצה/אופניים/טריאתלון/דואתלון וכד´... אנשים מגיעים לקו הסיום עם מעט מאוד אויר... ומה שהם צריכים לשאוף, זה אויר נקי. ולא אויר בניחוח של... סיגריות
הצוות לא יכול לומר לאנשים לא לעשן? זה פשוט איחסה פיחסה... בדואתלון גלי הדר, שבו אני לא התחרתי, אני עצמי הרגשתי שאני הולך למות. אז הספורטאים המסכנים בלי האויר בכללללל מסכנים... אי אפשר לעשות משהו בנידון? למען הבריאות של כולנו... איתי רוזנבלום.

izharn

New member
צודק במאה אחוז!!!!

אבל אי אפשר להגיד לאנשים לא לעשן!!! אפילו פעם אחת באתי לתחרות לא להישתתף (הייתי פצוע) וכל שניה מישהי אחרת היתישבה לידי עם סיגריה (ואתה ידע עכשיו שאני חושב על זה כולן היו בנות) ןפשוט אי אפשר היה לינשום!!!

Lance_Armstrong

New member
בטח שאפשר.

אני יראה לך תחרות הבאה...
ת´שמע, אם מסבירים להם יפה מאוד שצריך לנשום אויר טוב כי גם ככה בקושי יש אויר למתחרים , ואומרים אחרי ההסבר לכבות בבקשה את הסיגריה, אני בטוח שיסכימו. ואם לא, אז מבקשים שלפחות יטוסו מקו הסיום (בצורה יפה כמובן) ואם גם זה לא עוזר, אז פשוט מתחילים לצועק
ואם גם זה לא עוזר, אז פשוט לוקחים כפפות, לוקחים את הסיגריה, זורקים על הריצפה, מכבים... בודקים טוסט טוסט שזה מכובה, וזורקים לפח זבל. זורקים גם את הכפפות והולכים לשתוף ידיים. ו... זהו

למעלה