יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

למה ערוץ 2 לא שידרו את העונה ה3 של הישרדות? לפי מה שהבנתילסדרה היה רייטינג מעולה! ולמה ערוץ 40 שידרו את זה בכזה דיליי? וחוץ מזה אני חייבת להגיד שזה הרבה פחות שווה לראות אחרי שאני כבר יודעת מי מנצח!

QuEeN oF mE

New member
אני מניחה..

שזה בגלל הקטע עם החזיר בר שהיה בעונה השנייה.. אמרו בכלל שלא ישדרו.. או שAXN קנו את הזכויות לשידור קודם או משהו.. בכל אופן אני לא ממש יודעת.. באמת פחות מעניין לצפות אחרי שיודעים מי המנצח..אבל זה עדיין מעניין..

מילאן

New member
לא נכון

הסידרה לא זכתה לרייטינג גבוה, וערוץ 2 החליט שלא כדאי לו להמשיך ולשדר את הסידרה, כיוון שזכויות השידור עולות הרבה כסף.

Kobbie Williams

New member
שירה...מדינת ישראל! אנא הכירי../images/Emo104.gif

כמו בכל דבר...גם בהישרדות רשת יודעים להרוס את מה שכבר טוב הם דווקא טענו ש-"הרייטינג בארץ נמוך" אבל קשה לי להאמין שזה נכון במיוחד אחרי הישרדות 2 המתוקשר. ועוד דבר בישראל...הבירוקרטיה...ל-AXN לקחה שנה עד שהביאו את זה לערוץ שלהם...וכמובן שאנחנו כבר יודעים ממזמן מי זכה... מה את אומרת? יהיה בישראל הישרדות 4?בזמן?

Outlast

New member
הישרדות 4 כבר לא יהיה אצלנו בזמן...

כי העונה התחילה בארה"ב כבר לפני איזה חודש, שוב מאוחר מדי...

Boran

New member
הישרדות 4 בארץ.. מצחיק... ../images/Emo13.gif

אני מוריד את הישרדות 4 כדי שאני לא אדע מי ניצח עד שזה יגיע לארץ עוד שנה... הייתי עושה אותו דבר עם הישרדות 3 רק שלא ידעתי מתי זה התחיל בארה"ב, ועד שזה הגיע לארץ זה כבר נגמר בארה"ב... הכי סבבה היה עם הישרדות 2, שלאף אחד לא היה סיכוי לדעת מי ניצח עד יומיים לפני שידור הפרק בארץ... היה טוב, אבל כמובן שזה לא יחזור על עצמו שנית וחבל. צריך לפתוח ערוץ ריל-טי-וי! שיביאו את כל הסדרות של הישרדות בשידור חוזר ובשידור ראשון בהפרש של יומיים מארה"ב! שיביאו עוד סדרות מציאות כמו החפרפרת האמריקאי (היה ממש טוב) או הישרדות יו.קיי, הישרדות אוזי יש מלא!! רק שלא בארץ
וחבל

Kobbie Williams

New member
בהחלט

אין מה להגיד אתה צודק בכל מילה חבל שהכול כאן נע לפי הבירוקרטיה התקשורתית אחרת כבר הכול היה תמיד מגיע בזמן

canimal

New member
יש ערוץ ריאליטי טיוי בדיגיטאלי

הוא פשוט ממש ממש גרוע

Kobbie Williams

New member
דההההההההההה

ברור! הוא ריאליטי טי.וי במובן אחר לגמרי... כשהיה לי את הדיגיטלי ראיתי את הערוץ הזה והתאכזבתי בדיוק כמוך מה זה כל הסיפורים האלה על רוחות רפאים ומרדפי מכוניות? סתם חרטה...

the engineer

New member
השרדות 4 דיי טובה עד עכשיו....

וזה באמת הכי טוב להוריד פשוט את הפרקים תגיד ראית גם the amazing race זה גם ממש מעולה!! ואגב ההשרדות אוזי שמעתי ממש גרוע

הישרדות בארץ

לשדר סדרה כמו הישרדות עולה הרבה כסף, ולכן זה צריך להצדיק את עצמו. אם לא שמת לב, העונה החדשה משודרת ב-AXN, שלא משודרת ב-YES. זהו רק עוד חלק במאבק על הטלוויזיה הרב-ערוצית. לרשת יש עונה טובה מאוד עכשיו, ואין לה טעם להרוס אותה (מבחינת רייטינג) עם הישרדות.

Kobbie Williams

New member
אבל...

הישרדות 2 היתה יקרה בהרבה מההישרדות הנוכחית ולמרות הרייטינג הנמוך-יש תמיד קהל צופים נאמן(שרשת איכזבה אותו) שלא יגרום להריסת העונה הטובה של רשת.

למעלה