יש לי שאלה

kapcake

New member
יש לי שאלה

רצתי לשאול אותכם אם לדעתכם תומיתות היא חברתדיבוב טובה ? תסביר למה אם חושבים לא טובים תומיתות מ\אם אתם חושבים ?

theittay

New member
תלוי. כן ולא

היא טובה בגלל המקצועיות - יש לתומיתות כתוביות ולוגואים מסודרים ומושקעים, היא מאוד מקצועית וכמעט ואין פאשלות... מהצד השני, די מרגיז לשמוע כל פעם את אותם ארבעה הקולות - גם כאשר הם לא מתאימים לצליל המצופה מהדמות.

Hawkgirl

New member
אישית אני לא אוהבת אותם..

אין להם כמעט בכלל גיוון בקולות, ומה שמפריע לי בזה שהם ממשיכים לעשות את זה, כלומר הם לא מתעניינים בכלל במה שהקהל שומע. לא צריך מקצועיות או ניסיון רק הגיון. כל אולפן שמכבד את עצמו לא ישתמש לדוגמא במדבבת אחת לאיזה 3 או 4 דמויות ראשיות שונות. אני יודעת שזה פשוט הכעיס אותי העניין הזה עם תומיתות ובכלל האטימות הזו להכיר באמת שצריך בסדרה אחת לגוון בקולות. גם אם יש דמות אחת שהתפקיד שלה נגמר, לא צריך ישר להביא את אותו הקול לדמות חדשה שנכנסת, זה פשוט נשמע רע. בקשר לעבודות אחרות שלהם בתחום.. לא ממש התעמקתי בגלל שאיבדתי תקווה מהם O:

porky169

New member
לא סתם אף אחד לא אהב את החידוש

של הדרדסים שהם עשו לפי דעתי היו צריכים לתת את הדיבוב לשפרירה זכאי כמו שהיה בפרקים הראשונים

miaBaby

New member
סתם ח****

בדיוק לפני כמה ימים יצא לי לשמוע דיבוב לסדרה ישנה.."רדוול" הסאונד היה קקי... מעומעם כזה, הליפס היה לא במקום, הטקסט לא מסודר והשחקנים נישמעו שוקיסטים בטירוף... קיצר, אלף פאשלותאולפן בקטע של 20 דקות שראיתי... וזו לא הפעם הראשונה שאני שומעת קקי ואז בכתוביות רשום תומיתות

ברד-וול אני דבבתי

בעונה השניה. מי שביים את אותה עונה היה שאולי הלוי. מבחינת סינק ובימוי משחקי - עשה עבודה מעולה. לפחות איתי הוא מאוד השקיע. לא ראיתי אותו עובד עם אחרים. ואין לי שמץ של מושג אם הוא עבד גם על שאר העונות. כי כפי שציינתי בשירשור אחר - הדמות שלי מתה בסוף העונה השניה ולא הופיעה עוד.. סאונד זאת הבעיה האחרונה שאפשר לומר על תומיתות. ושוב אזכיר את המקרה המדהים שהם היו צריכים לעשות מיקס לסדרה שדובבה באולפן אחר (עם שם הרבה יותר מוכר אז משל תומיתות) אם נתקלת בבעיית סאונד שם יכול להיות שיש לך כבלים דיגיטלים ששם לפעמים יש מצב של "היעצרות" ופאשלות שקשורות לשידור - לא לתכניות עצמן. לגבי משחק - אני חושב שזה משתנה בהתאם למצב רוח של הבימאים שם. היה מקרה מסויים של דיבוב שלי בסדרה אחרת (לא אומר שם של מי שעבד/ה איתי) של העברת פשלות שלי מכאן והודעה חדשה שנאמר לי משפט "זה לא היה משהו אבל אני מעביר/ה את זה כי זה עובר שידור..." או מקרה אחר שמישהו אמר לי "בשביל מה אתה צריך לראות מה קורה במסך? כשאתה מדבב אתה צריך לשחק עם הגרון..." ומצד שני - הדמויות הגדולות בסדרות שם יש לגיתית שובל תפקיד שנקרא "מעצבת דמויות" שהיא עוברת עם השחקנים שם טוב טוב על הדמות לפני שהם מתחילים להקליט אותה, שיהיה להם יותר קל להכנס לדמות ולתקתק עבודה. בגדול - יש על מה להעריך את אולפן הזה. ולא לשכוח שהם הראשונים שהמציאו את הקורסים לדיבוב. גם כפי שציינתי מה שטוב בקורס שלהם זה ששני השיעורים הראשונים מתמקדים בנושא של המשחק ולהפוך טקסט ל"דיבורי". שהשחקנים ידעו "לדבר" בדיבוב, ולא "לדקלם" את הטקסט או לקריין.

miaBaby

New member
בפרק שאני ראיתי...

היו יאמבה בעיות, יכול להיות שזה היה פרק אחד דפוק... ויכול להיות שלא.. I DUNNO

למעלה