יש לי שאלה..

gilgula

New member
יש לי שאלה..

בגיוס כלל צהלי (בנות), בכל מועד גיוס יש אפשרות לקבל את כל התפקידים שמוצעים ללא מיונים קדם צבאיים? או שגם לתפקידים האלה יש תאריכי גיוס ספציפיים? לדוגמא אם יש לי כיוון של מה שאני רוצה לבקש (למקרה הזה סמבצית), אז בכל התאריכים שיש גיוס כלל צהלי- בנות אפשר להגיע להיות סמבצית? מקווה שהשאלה ברורה ושמיהו יוכל לענות

purple rose

New member
אממ זה תלוי

לדו' סמבצית... זה תפקיד שעושים טירונות 03 ולא כלל צהלי (02) וזה כולל קורס והכל. לכן יש תאריכים מסוימים שפותחים קורסים. מה שאת יכולה לעשות זה לפני הגיוס לשלוח פקס ללשכת גיוס שאת מעוניינת להיות סמבצית (אם יש לך את הנתונים כמובן)ואז יכול להיות שישנו לך כבר את התאריך גיוס לפי הקורס ואם זה לא עוזר כשאת מדברת עם קצין מיון תעלי את זה בפניו. יכול להיות שבהפרש של יום יומיים מתחיל באמת קורס כזה ואז תיהיה את היום יומיים האלה בבקום או תחזירי הביתה ואז תוכלי להתגייס לקורס.

gilgula

New member
תודה על התשובה

בדקתי באתר של שבוז, רשום שעושים טירונות 02 תנאי הקבלה הם לא הבעיה,( פרופיל 45+ וקב"א 51 +) השאלה אם באמת יש תאריכים מסויימים שיש את הקורס לתפקיד הזה או שבכל מחזור של כל"צ יש את האפשרות להגיע לכל תפקיד.

purple rose

New member
מוזרץ. חברה שלי סמבצית

ואם אני זוכרת נכון היא אמרה לי שהם עשו טירונות 03. אולי אני טועה. לא יכול הליות שבכל מחזור של כל"צ אפשר להגיע כי כל"צ יש המווןןןןןן ואנמי בספק אם פותחים כל פעם קורס חדש. אני מציעה לשלוח להם פקס שאת מעוניינת ותראי מה קורה עם זה.

gilgula

New member
מתוך האתר "שבוז"

קוד במנילה: 2701 פרופיל ודרישות מיוחדות: 45 ומעלה קב"א: 51 ומעלה שיבוץ: יחידות צה"ל ברחבי הארץ מה זה אומר? ניהול חדר מבצעים: קבלת טלפונים, רישום דיווחים מהשטח ביומן מבצעים, טיפול בהם והעברתם הלאה. תטפלי בכל מה שקשור לפעילות המבצעית של כוחות היחידה. הכשרה: 5 שבועות, לאחר השיבוץ תהיה תקופת חפיפה מהסמב"ציות הוותיקות יותר. סוג טירונות: 02 יציאות: תלוי בסדר כוח האדם וביחידה שתשרתי בה. הערות נוספות: בבסיסים עורפיים זה מעניין פחות ונושא אופי די פקידותי. בגזרות ה"חמות" כבר לא משעמם, המשמרות ארוכות יותר ונדרשת עבודה מאומצת ואחריות רבה

gilgula

New member
../images/Emo207.gif לעצמי

מישהו יודע איזה באיזה תאריכים יש גיוס לחיל האוויר(גיוס כלל-צהלי)?

למעלה