יש לי שאלה

Shaycus

New member
יש לי שאלה

למה אני משוחרר חודש וכמה ימים אני מפחד כל פעם לפתוח את התיבת דואר מחשש למכתב-מילואים? אני יודע שאסור חצי שנה לזמן אותי..סססרבאק לא רוצה מילואים כוס רברבאק למה? למה חברים שלי אף אחד מהם לא עושה ורק אני הכלב של המדינה המזויינת הזאת? לא מספיק שעשיתי 3 שנים בתור לוחם שהם עשו שנתיים ו10 כל המזדיינים האלה? אז עכשיו אני גם צריך לטחון עוד 20 שנה במילואים שהם לא עושים כלום חוץ מלגרד את הביצים? כוס, רבאק. העיקר שמחבט מזדיינת יחד איתי ועושה גם מילואים ואם את מגיבה כאן ואומרת שאת לא עושה אני נשבע לך שאני אמצא את המקום שאת גרה בו, ויהיה לא טוב.

Lady McBeth

New member
חחחחח

ברור שאני עושה...עוד תותחן נטחן למערך המילואים. ואני מתה שיזמנו אותי למילואים....קצת שכונה..מה קרה!?

Jan22

New member
יהודה ,זה לא עובד ככה

אתה צריך לומר "ארצה' ,ואז לומר 'GO MAKE COFFEE TO THE YEHUDA'!

Jan22

New member
אין מה לעשות

הכוח הבאמת גדול של הצבא הוא צבא המילואים ,קח למשל את מלחמת לבנון השנייה.כמה מילואימניקים נלחמו שם , כמה מילואימניקים נהרגו שם.אבל העוצמה הייתה ,רק הראשים היו רופפים ,שילכו קיבינימאט!

זה לא חצי שנה ...

זה שנה... הם יכולים לקרוא לך במהלך השנה שאחרי השחרור, רק בהתנדבות מצידך. אלא אם כן זה צו 8 . תתפלל לשלום.

אני מפחדת להתווכח ובסוף לגלות ש

טעיתי... ואם טעיתי, אז יצאתי ממש דפוקה.... בכל זאת שנה וחצי הייתי מש"קית קישור וחצי שנה החלפתי קצינה... אני אבדוק את זה

Lady McBeth

New member
זה שנה. היא צודקת.

אלא אם כן זה אימון מיוחד או מלחמה או משהו בסגנון.

Shaycus

New member
או

פעילות מבצעית.. רק לאימון זה חייב להיות אחרי שנה לקו בראמללה זה יכול להיות אחרי חצי שנה.

למעלה