יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני הייתי במיכא"ל בכיתה ח' (עכשיו אני כבר בצבא..) וזה היה מן הגרלה שעשו לנו ומי שיצא התקבל לקורס..ואז אמרו לנו שזה דבר מאוד יקר ושמי שיצא בהגרלה זכה וחסך מלא כסף...ושזה עולה מליוני שקלים...זה נכון?

count on me

New member
לא מיליוני שקלים...הגזמנו

אתה חסכת הרבה כסף והרווחת המון לחיים, בלי קשר לעלות הקורס. כסף שהיית מבזבז על דברים אחרים בשביל לקבל את מה שמיכא"ל נתן לך... עולה 1700 שקל .... הרבה?!

לא אמרתי שלא.

הרווחתי במיכא"ל מעל ומעבר וזה לא עניין כספי... מה שאני אומרת זה שהמנחה עצמו של מיכא"ל שהיה לי...ואלה שבאו להציג אצלנו את הפרוייקט בביה"ס אמרו שזה שווה מליוני שקלים...או שאולי הם התכוונו אלפי שקלים...לא דעת...בכל אופן זה נראה לי מוזר...תודה, לילך

אהלן לילך

שאלה מתבקשת (בתור חייל
) - איפה את משרתת? ולשאלתך, עד לא מזמן מיכא"ל היה קורס שכל מי שזוכה בהגרלה - זכאי להשתתף בו. כיום השתתפות בפרוייקט תעלה לך 1700 ש"ח. משרד החינוך קיצץ בתקציבים וגם במיכא"ל נפגעו.. אז היום כל אחד יכול הכל - רק רצון, הרבה רצון + 1700 ש"ח וגם אתה בוגר מיכא"ל. לתלמיד שיושב בקורס זה עולה 1700, אבל מאחורי הקלעים התגלגלו מליוני שקלים בפיתוח הפרוייקט, בהכשרת מנחים, פיתוח שיטות לימוד, רכישת ספרי וחוברות לימוד שונים ושאר המצרכים בהם משתמשים במהלך הקורס. באחווה וברעות

אהה הבנתי אותך...

כן, זה הגיוני בהחלט. אני משרתת בבסיס עטרות בירושלים :) לילך

למעלה