יש לי שאלה

איתן52

New member
יש לי שאלה

טוב אני חדש ואוהב אינויאשה אבל יש עונה חדשה ואם כן מתי היא תופיע\באיזה ערוץ?

|נצלולוש|../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif|../images/Emo122.gif

אני_שונאת_את_התקופה_הזאת_בחודש T-T שונאת את השבוע הזה שבו ההורמונים משתגעים ומצב הרוח משתנה מכל דבר קטן$%$E^*&*$% אני שונאת להפגע מכל דבר קטן T-T וכמה שזה מטופש וילדותי ואולי אגואיסטי ולא נכון אבל זה ממש פוגע בי שפשוט מתעלמים מכך ששירשור השונן/שוג'ו איי הוא הפינה שאני אמורה לפתוח, ולא רק זה, גם שוכחים שאני בכלל זו שהציעה בכלל לפתוח שירשור כזה >_<" נכון בזמן האחרון שכחתי ממנו כי מה לעשות, יש לי בצפר ולימודים על הראש כמו לכולכם. אבל אתם יודעים אפשר להזכיר לי במסר וזה ._.;; וכל זה גורם לי להרגיש ממש חסרת תועלת בפורום הזה, כי בתחלס אין הרבה שאני יכולה לעשות כדי לתרום ולעזור, וגם אם אני מוצאת משהו זה לא תמיד מקבל תשומת לב וזה ._. ואוף באותו זמן אני מרגישה כל כך תינוקית כי אכפת לי בכלל מהדבר הזה יותר מדי. ארג מצב רוח רגיש זה קקע ;;

BlackEyedSpirit

New member
לאנורא, ../images/Emo29.gif

יעבור D= את לא חסרת תועלת, את מועילה בפורום, ומעריכים אותך על זה. אז שוש! >.< אני אישית בכלל לא שמתי לב שנפתח שרשור שונןאיישוג'ואיי X___X; ואת צודקת, זה באמת לא בסדר וזו הפינה שלך ואת צריכה לפתוח אותה. אזאז.. פשוט צריך ליידע את מי שפתחה את השרשור לא לעשות את זה יותר ^^- ויהיה טוב. ^__^ 333> *אלוהים, רק עליי התקופה הזו בחודש בכלל לא משפיעה ? O_O;*

Himeka

New member
הי, אני ממש מבינה אותך.-_-

מאז שאני בקושי מגיבה שכחו מי אני בכלל ומתעלמים ממני. אבל מה לעשות~ ככה זה כשאת נמצאת בפורום מלא פאנגירלז וגם פאנלאסט לפעמים. ._.

אני לא שכחתי/מתעלמתX_X;../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif

+
יכול להיות שבגלל שהחלפת כינוי לא כולם מזהים אותך וזה X_X;;

ם-ם

את לא קצת הגזמת? זה לא ששחכו שאת פה, פשוט צריך להביע נוכחות הרבה יותר. וכנראה גם בגלל שהחלפת כינוי. וזה שאת אומרת שיש פה גם פאנסלאט...טוב, יכולת לשמור את הדעה לעצמך. ההודעה שלך מוגזמת מעט X_X;

Himeka

New member
לא, ההודעה של סתם רעה

אבל בכול רוע יש אמת, את יודעת~ נה, אני בקושי בפורום בגלל זה. אתם צריכים לשיים לב.

NoAmItA ChAn

New member
יהיה טוב 3>

זה בסדר זה קורה לכולם D: אז אל דאגה ואל חשש! -^^- ואת צודקת בהחלט - צריכים להזכיר לך לפתוח את השירשור השבועי. אז אנא במטותא ממכם ^^; ואת לא חסרת תועלת אז שוש ><

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

עבר כבר חודש אם לא יותר מאז השירשור האחרון X_X ואני לא ממש זוכרת, אני אחת השופטות או שהפעם אני סתם צופה מהצד? X_X;

NoAmItA ChAn

New member
נצל"ש

מהפרוייקט מחוייבות אישית מבית הספר התנדבתי לטיפת חלב XDDD זאת שבבלפור O:

NoAmItA ChAn

New member
אני עדיין לא יודעת O:

אני מתחילה רק ביום שני O: אבל אמרו לי בטלפון שאני יכולה לבחור או לתייק תיקים, או לפנות מקומות וכאלה ^^

למעלה