יש לי שאלה

yala75

New member
יש לי שאלה

יש לי כאבים בבטן לא ממש חזקים אבל מפריעים לי, מן הרגשת כבידות, ואני עדיין לוקחת זריקות מטרודין השאלה שלי היא האם יכול להיות שהתפספס לי הטיפול הזה בגלל שזה יכול להיות ביוץ? הזקיק היחיד שטוב שיש לי היה ביום ראשון בגדלים של 15-16 ואז הרופא לא ביטל את הטיפול והמשיך אותו, והשאר היו קטנים. אני לא הצלחתי לדבר עם הרופאים היום ואני קצת במתח. תודה על ההקשבה.

נועם@בת

New member
יאלה, האם הבטן מעט נפוחה?

אם הבטן טיפונת נפןחה (כמו אחרי ארוחה מלאה) יתכן שהכאבים נובעים מכך. אחת מתופעות הלואי של הזריקות זה נפיחות בשחלות, וצבירת נוזלים בלל הבטן. במידה והכאבים אינן חזקים- רק כובד ולחץ- זה בהחלט סביר. אם אני זוכרת נכון את ללא דיכוי, זקיק שהיה אתמול 16 מ"מ לא אמור עדיין לבייץ. מה שכן, חשבו שתראי רופא מחר או לכל היותר מחרתים, ליתר דיוק- שהרופא יראה אותך
, פורים שמח
נועם

yala75

New member
תודה נועם את מקסימה

אני אדבר עם הרופא מחר. אבל הבטן שלי מלאה תמיד כך שאני כבר לא יודעת להבחין אם היא נפוחה או לא. אני שמנתי בגלל כל מה שעבר עלי, ושאלה נוספת אם אפשר שחלות נפוחות זה פוליציסטית? אני סקרנית. תודה וחג שמח.

יעל@

New member
יעל

לפעמים בגלל הטיפול הבטן קצת נפוחה וכואבת, אפשר ורצוי לשתות קצת מים, זה מקל על המיחושים. אני לא יודעת לגבי פוליצסטי או לא... תרגישי טוב, ובהצלחה, יעל

נועם@בת

New member
שחלות פולציסטיות זאת תסמונת שבה

השחלה מגדלת המוני זקיקים קטנים שלא יכולים לבייץ. שחלות נפוחות הן פשוט שחלות נפוחות
מאחר והן צברו נוזלים. זאת אחת מתופעות הלואי של ההורמונים. בהצלחה נועם

למעלה