יש לי שאלה

MANCHISSS

New member
יש לי שאלה

אם יש לי משקפיים( בכול עין 3 ) יש לי סיכוי להתקבל לחיל האוויר ?. ראיתי שכתבתם על זה אבל המספר היה נמוך אבל אם הוא 3 וככה אז יש סיכוי? תודה =]

samata

New member
לא

אתה יכול לנסות להגיש בקשה של חריג...אבל 3 זה מספר גבוה מדי, ככה שאל תצפה לתשובה חיובית.

CaesaR3

New member
להתקבל בתור מה?

סתם פקידה אז בטח חח לטייס? לאף עד 1.75 כולל עם צילנדר 1 ולא, ברגע שאת עושה לייזר את יכולה לשכוח מטייס.. למרות שעם מס' 3 את בכל מקרה יכולה לשכוח מטייס

Zull666

New member
MANCHISSS כנסי

אל תעשי ניתוח לייזר רק בשביל להתקבל לשם. ניתוחי לייזר יכולים להשתבש ולגרום לבעיות (כלומר, לא תמיד הם מצליחים). הרבה מלשבים בארץ רצו להיות טייסים, וחלק מהם עשו ניתוחי לייזר במיוחד בשביל זה, זה הסתבך להם.... הם לא התקבלו וגם נאלצו לעשות ניתוחים חוזרים על מנת לשקם את העיניים. (מתוך כתבה שקראתי)

tziont

New member
איזה כתבה זו?

אתה יכול להביא קישור לכתבה? ולפי כמה זמן היה כל הסיפור הזה?? כי אני יודע שביטלו את האפשרות להתקבל עם ניתוח לייזר, למרות שזאת סיבה ממש טיפשית ולמרות שבמדינות אחרות כמו בריטניה הממשלה אפילו מנתחת את הטייסים שלה בשביל זה.. אז למה אצלנו אי אפשר לנתח לבד?!@? מישו יודע??

tziont

New member
טדאאאאאאם

http://enaim.co.il/news.php?enaim_news_concept=item&id=43 אני בן! וגם הכתבה שלך מלפני שנתיים, איך בכלל מצאת אותה?!@

CaesaR3

New member
המממ דבר ראשון.. למה לשרשר אליי?

דבר שני.. אני עשיתי לייזר והממ עכשיו הראייה שלי ה5/6 (זה אומר יותר טוב מ6/6)

A B N

New member
אהבתי את השורה האמצעית בחתימה שלך

למרות שלטייסות שראיתי דווקא כן אפשר לקרוא בנות

eitanp2

New member
אז ככה

צריך 82 ומעלה ולא בטוח אבל בשביל להיות טייס תובלה או מסוקים אפשר עד 3 לא לתפוס אותי במילה בהצלחה

למעלה