יש לי שאלה...

greenkid

New member
יש לי שאלה...

אני לא ביקרתי פה כבר מ-ל-א זמן ואני לא ממש יודע כבר כמה שאלו את זה או אם כבר דיברתם על הנושא הזה, אבל ממש מעניין אותי לדעת מה קורה עם המארז די וי די של הטרילוגיה הראשונה של מלחמת הכוכבים. ועוד שאלה קטנה: יש למישהו מושג אם הולך להיות באייקון השנה משהו שקשור למלחמת הכוכבים? נראה לכם שיימכרו שם כל מיני בובות ודגמי חלליות מהסרטים? (פשוטלא יצא לי להיות באייקון עד השנה ואני רוצה לראות אם זה שווה את זה) תודה מראש...

מ א ג ר ט

New member
כמה דברים-

דבר ראשון, איקון שווה את זה. הוא יותר שווה מזה. הוא מעולה! אבל עזוב את מה שאני חושבת, אתה תגיע ותגלה בעצמך... זו הזדמנות לגלות דברים חדשים שהם לא מלחמת הכוכבים... בעקרון, יש דוכנים של חנויות/ארגונים שמוכרים מרצנדייס של מלחמת הכוכבים- קלטות או בובות או סתם שטויות, אבל קשה לי להגיד לך מראש מה יהיה שם. חוץ מזה, יש דוכן יד שניה שבו אנשים מוכרים ספרים, דגמים או כל דבר אחר, אבל גם שם, אני לא יכולה להבטיח לך מה יהיה. אין שום אירוע שקשור ישירות למלחמת הכוכבים (חכו לאחרי איקון, כבר נדבר על זה) אבל יש דברים דומים. סרטים, הרצאות, הקרנות פרקים... אני ממליצה בחום לבוא, זה אחד הדברים הנחמדים שיוצא לי לעשות השנה.

מ א ג ר ט

New member
אז ככה:

המתחם של הכנס יש כל מיני דוכנים: 1. דוכן יד שניה, בו נמכרים ספרים או מרצ'נדייס במחירים שונים 2. דוכנים של חנויות שונות שלפעמים מוכרות כל מיני דברים (אני ראיתי קלפים, דגמים, בובות...) 3. דוכנים של העמותות המארגנות, שגם מוכרות כל מיני דברים, רובם לא רלוונטים לפורום הזה. הדבר הכי טוב הוא להסתובב ולחפש. ולשאול. ועדיף בימים הראשונים של הכנס, שלא תגמר הסחורה...

Julia307

New member
שאלה (גם חדשה כאן)

יש תכניה של מה קורה כל יום ב'פסטיבל'
? אני רוצה להגיע להרצאות/הפעלות מעניינות אם יש...גם במלחמת הכוכבים ובכלל. תודה

Nogmor

New member
ישלך נטייה תמיד

לקפוץ לעזור בדיוק מתי שאף אחד לא חושב אתה באזור, הא?

gloom

New member
שנה שעברה../images/Emo66.gif

מצאתי שם את שובו של הג'די ב10 שקל (קלטת וידיאו המקורית מקורית!!!! יוואו)

למעלה