יש לי שאלה

yael0000

New member
יש לי שאלה

באתר הזה של ערוץ אחד אמרו שיחזירו את השבט מתי יחזירו?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאיזה אתר? נשמח לקישור../images/Emo9.gif לי לא ידוע על כל כוונה להחזיר את השבט, אך אני בהחלט מקווה שזה יקרה. את העונות הראשונות רוב הסיכויים שלא יחזירו, מכיוון שזכויות השידור שלהן פגו כבר מזמן, אך יכול להיות שהעונה ה-4 וה-5 [או אולי רק ה-5../images/Emo3.gif] ישובו לשידור אם ערוץ 1 יהיו ממש נחמדים אלינו../images/Emo9.gif אבל שוב, אם תצרפי קישור אולי אוכל לעזור לך יותר../images/Emo9.gif

../images/Emo45.gif

שייקנו את המחר החדש
(ושמישהו יקליט לי כי אני לא אהיה בארץ
)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאפשר לשלוח מייל לערוץ 1 וליידע אותם על קיומה של התוכנית ולרמוז להם בדרך מעודנת ביותר שייקנו../images/Emo3.gif. אבל גם אז, אין לי וידאו בשביל להקליט לך../images/Emo7.gif

yael0000

New member
אני לא ממש זוכרת

את האתר ואםישימו עונה 4 ו5 מי זוכר מה קרה לפני זה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני מוכנה להשלים לך את הפער../images/Emo6.gif. ואני בטוחה שגם גיתית לא תתנגד../images/Emo9.gif. ועוד כמה אנשים בפורום הזה../images/Emo9.gif [שהם לא סניליים כמו עופריקו../images/Emo3.gif]. ואם את מתעקשת לצפות, יש את העונה הראשונה בyoutube במלואה נראה לי... או שאפשר להשיג גם בדרכים בלתי חוקיות למיניהן../images/Emo11.gif. אבל על זה אסור לדבר בפורום, אם את רוצה פרטים אז במסרים../images/Emo9.gif. ואם את מתעקשת ללכת בדרכים החוקיות, אז באמאזון וחנויות אינטרנטיות שונות מוכרים את 4 העונות הראשונות בDVD../images/Emo99.gif [ובזה אני חושקת כל כך. הלוואי ויהיה לי כסף לזה בלונדון../images/Emo123.gif]. בקיצור, יש מספיק דרכים לרענן את הזיכרון../images/Emo13.gif

למעלה