יש לי שאלה

כן! לא בריא במיוחד, אבל כן!

אם את רוצה שהמחזור יאחר בכמה ימים, אין צורך לקחת את החפיסה השניה במלואה.

../images/Emo12.gifזה לא עבד?

וואיי! יש מצב שאתה בהריון!
מזל טוב

offנועה

New member
זה לא משנה

את יכולה לקחת גם שלוש רצוף, הרבה גיניקולוגים טוענים שזה לא משנה, במילא כל המחזור שלך מוקצב ע"י מנות הורמונים - כל עוד את על גלולות, אז זה לא משנה אם תחליטי לעצור אותו אחרי חודש או שלושה, כל מה שהם ניסו לעשות זה פשוט לחקות מחזור אנושי רגיל, ולכן הוא חודשי, אני מניחה שבאותה מידה, יכולים להוציא חפיסה תלת חודשית, או חצי שנתית. אבל יש גניקולוגים, יותר שמרנים שלא אוהבים את הרעיון.

offנועה

New member
לא יודעת מה היא שיחקה שם

לא יודעת אם המערכת ההורמונלית שלה תקינה. תמיד טוב, לבדוק קודם עם רופא..

../images/Emo45.gif תודה לכולם, רק רציתי לדעת אם

ברמת העיקרון הרעיון הזה לא מדע בידיוני. ברור שאני אלך לשאול רופא לפני שאעשה משהו...

daniella1980

New member
תוכלי לפרט?

מה קרה לה? ואיך את יודעת בוודאות שהגלולות אשמות? אשמח לשמוע. מעצבן מאוד שהכל נופל עלינו בקטע של מניעה, הגוף שלנו סופג הכל.

היא השתמשה בגלולות להנאתה..

לקחה חודשיים, הפסיקה חודש. שוב לקחה חודשיים, חודשיים רצוף, הפסיקה 3 חודשים.. משו כזה. ואז התחילה לה בעאיה הורמונלית שאובחנה כתוצאה ממשחק עם הגלולות. גם הקניקולוג שלה וגם רופאת העור הבהירו לה שזה מהמשחק עם הגלולות. כל הפנים שלה התמלאו לפתע באקנה חריף ביותר (את לא ראית דבר כזה... כמו המקרים הקשים של גיל ההתבגרות) המחזור התחיל להשתבש לה, וזה בעיקר מה שאני זוכרת. לקח לה בערך שנה לסדר את זה, זה היה כל כך טראומתי בשבילה, שאני לא אשכח את זה.

תראי אני חושבת שזה גם תלוי בגוף

של הבחורה ובסוג הכדורים, וכמה שטויות היא עשתה.. מה שבטוח בהחלט לא מיומלץ לשחק עם זה אני רוצה לעשותץ זה פעם אחת חד פעמי בגלל טיול.ויש לי גלולות הכי חלשות שיש.. .בכל מקרה, הצלחתן להפחיד אותי,
אני אלך לרופא לשאול

daniella1980

New member
זה נכון ורוב הרופאים שלי יצא

לשאול אומרים שאין בכך כל רע לעשות זאת פעם ב.. הגדיל ואמר הרופא האחרון שלי לאחר שהתלוננתי על כאבי מחזור קשים למדי בתקופה האחרונה, שפשוט אדלג לי כל פעם על מחזור כלומר, אעשה הפסקה רק אחרי שתי חפיסות כל פעם. בעיני זה לא הכי מוצא חן, בכל זאת זה נשמע לי מאוד לא טבעי ונגד הגוף ולכי תדעי מה ההשלכות באמת. אבל פעם ב.. לאור נסיעה לחול או סופשבוע חשוב וכל זה - בהחלט אפשר לקחת שתי חפיסות ברצף. מנסיוני וממה ששמעתי מחברות, המחזור שמקבלים אחרי אותם חודשיים הוא קשה יותר וכואב יותר. אבל זה לא אומר שזה מה שיקרה אצלך.

למעלה