יש לי שאלה...

oshrat1982

New member
יש לי שאלה...

האם ישנם "סגים" של גמגום? האם יש סוגים בהם ניתן לטפל? אני מגמגמת למשל במצבי לחץ / התרגשות / עמידה מול קהל / מצבי חוסר ביטחון כל מצב שאני מרגישה שמצפים ממני למשהו.. האם ניתן לטפל בזה? אשמח לאינפורמציה בנושא

Impious

New member
מאיפה להתחיל

קודם כל, כן, ניתן לטפל בזה. אף אחד לא יכול להבטיח לך שאחרי הטיפול תדברי באופן שוטף והגמגום יהיה מבחינתך היסטוריה. מה שכן, תהיה ירידה ברמת החרדה שלך והחששות שלך מפני הגמגום. מהי רמת הגמגום שלך? נשמע שהוא לא נורא כל כך ואני אישית הייתי פונה לטיפול קוגנטיבי חשיבתי אבל זאת רק דעתי. תקבעי תור לאיבחון, תקבלי קצת פרטים על סוגי הטיפול ועל הטיפול שמתאים לך. בהצלחה

Impious

New member
טיפול העובד

על החשיבה שלך, את משנה את צורת החשיבה שלך וכתוצאה מכך הרגשות שאת חשה באותו רגע משתנים (עצמת החרדה לדוגמה יורדת) וכך גם ההתנהגות (הגמגום פוחת)

oshrat1982

New member
שלום שוב,

אני מעוניינת לפנות לטיפול באזור חיפה , מישהו מכיר? יש למשהו מושג לגבי המחירים או האם ישנה השתתפות של קופת חולים בטיפול כלשהו? תודה על ההענות

oshrat1982

New member
חבר'ה? למישהו יש מושג?

השאלה שלי נדחקה לסוף...תנסו בבקששה להתייחס...

heart2006

New member
הייתי שמחה לעזור

אבל, לדעתי גמגום זה לא משהו שניתן לרפא..אלא רק ללמד איך לחיות איתו בשלום. זה משתנה בתקופות, לחצים,פורומים של אנשים. אני מקווה שמישהו יוכל לסייע לך לגבי קופ"ח ואזור חיפה

למעלה