יש לי שאלה... אבל אני לא בטוחה מה אני אמורה לעשות איתה.
א אצבעות יצאו לטייל New member 8/8/06 #2 תשובה: לסמן אותה ולירות לעברה חצים מורעלים עד שתפטרי אותה (את השאלה) <תפטרי את השאלה זה לא טעות, נודניקים>
תשובה: לסמן אותה ולירות לעברה חצים מורעלים עד שתפטרי אותה (את השאלה) <תפטרי את השאלה זה לא טעות, נודניקים>
J john111 New member 8/8/06 #3 יש לך טעות אומרים "תפטרי את השאלה זו לא טעות, נודניקים לג'ון הזדקר הדקדקן
א אצבעות יצאו לטייל New member 8/8/06 #5 אתה טועה "זה" או "זו" לא מתייחסים למה שבא אחריהם אלא למה שבא לפניהם. כך שכשאמרתי "תפטרי את השאלה" - זה לא טעות, אפשר לייחס את הזה ל"אופן" שבו כתבתי. אפשר עכשיו צפירת הרגעה ולצאת מהמקלטים?
אתה טועה "זה" או "זו" לא מתייחסים למה שבא אחריהם אלא למה שבא לפניהם. כך שכשאמרתי "תפטרי את השאלה" - זה לא טעות, אפשר לייחס את הזה ל"אופן" שבו כתבתי. אפשר עכשיו צפירת הרגעה ולצאת מהמקלטים?
א א י ל ה New member 8/8/06 #8 נו באמת בגילך עוד לא גילית שלא באמת יש אנשים קטנים בתוך המקלטים? <ולא, וירג'יניה, אין סנטה קלאוס>
א אצבעות יצאו לטייל New member 8/8/06 #11 אחחחחחחח..... ידעתי שהם מסתתרים מאחורי השידה שעליה נמצא המקלט ועושים קולות כאילו הם במקלט. תודה, תודה לך א י ל ה על הגילוי. אני ממש מתרגש. <אבל מה הקשר למה שכתבתי?>
אחחחחחחח..... ידעתי שהם מסתתרים מאחורי השידה שעליה נמצא המקלט ועושים קולות כאילו הם במקלט. תודה, תודה לך א י ל ה על הגילוי. אני ממש מתרגש. <אבל מה הקשר למה שכתבתי?>
D Dan_Kap_ Active member 9/8/06 #13 רגע רגע רגע ומה מתחבא בתוך נגן ה-MP3 שלי? גמדים גמדיים עם תזמורת?