יש לי שאלה

ronisssssss

New member
יש לי שאלה

איך לעזאזל משיגים את הסרט "נערה בהפרעה" חיפשתי בבלוק באסטר, בענק הוידאו..ובעוד כמה.. כלום! ואני ממש רוצה לראות אותו אז מישהו יודע איך משיגים את זה?

תדמיין..חחח

חח למה אין להם את הסרט
דווקא בין הסרטים האהובים עלי!!! |זורעת מלח על הפצעים| אבל אני בטוחה שאם תנסה עוד קצת תצליח.. לדברים טובים צריך להלחם!! גם אם זה סרט של אנגלינה גולי שלא רואים לה שמה כלום |אופס| חחחחחח

../images/Emo3.gif נו באמת חח ותוספת...../images/Emo26.gif

אגב, גם בשרשור הזה אני מזכירה למי שלא יודע ולמקרה שהשרשור יגלוש לזה בכדי למנוע הפרה של זכויות יוצרים, רק מבהירה מראש, שאין לדבר בתפוז על תוכנות הורדה למיניהן ותוכנות שיתוף קבצים

FRIENDSforever

New member
חחחחחח ../images/Emo105.gif

אנגלינה גולי....תנסו לקרוא את השם ככה...בלי ה' חחחחח גדול

doreen15

New member
חח כפר באפריקה..

לי זה נשמע כמו מאכל אפריקאי.. ניסית כבר את האנגלינה גולי שלנו?..

ענבר1

New member
מס דרכים

לא כול כך מקוריות 1-לשלוח מייל לכול הרשימת תפוצה שלך בטוח למישהו\י יש את הסרט 2-להשכיר אותו מהאוזן השלישית בת"א (ליד הדיזינגוף סנטר) 3-לבקש מאחד החברים החמודים בפורום הזה לעשות לך עותק 4-לשלוח מייל לערוצים בטלווזיה (הוט,יס,ערוץ 4 וכו) שישדרו אותו

West Doll

New member
אין מצב שאין אותו בחנויות להשכרה...

פשוט, זה חייב להיות שם...אפילו כאן(ביהוד
) בחור הנידח יש בבלוקבאסטר את הסרט גם בוידאו וגם בדי.וי.די, אתה בטוח ששאלת את המוכרים עצמם ולא חיפשת לבד והתביישת לשאולללל????

West Doll

New member
חח לא, אבל אני מכירה את המקרה מקרוב

שמחפשים סרט ואז לא מוצאים ואחרי ששאלו אותך 5 פעמים אם אתה צריך עזרה (ואתה מסרב כל פעם מחדש) ואז אתה מתפדח ללכת ולשאול...

אמרתי שיימחק או לא?../images/Emo8.gif

היתה פה הודעה שעסקה בענייני הורדות, דבר שכפי שאמרתי מעודד הפרה של זכויות יוצרים ואסור עפ"י חוקי תפוז... להבא, נא להמנע
יומטוב

West Doll

New member
כל הכבוד נומי!!!

אני אישית גאה בך... אתם רואים איזה אחלה מנהלת יש לנו??? תעריכו!!! |מחיאותכפיים|

BRANGELINA

New member
../images/Emo44.gifיש לי את הסרט../images/Emo202.gif

מי שרוצה להגיד ואני יעשה לו עותק........

למעלה