יש לי שאלה

agualung

New member
יש לי שאלה

יש לי חבר שאני מאד אוהבת ולפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא דו מיני, יותר נכון אני שאלתי אותו , אני לא שאלתי כי ציפיתי לקבל תשובה שאלתי כי סתם דיברנו על משו שקשור לזה , והוא ענה לי שהוא דו מיני . אני אוהבת אותו מאד אבל מישומה מזה שהוא אמר לי את זה אני מתרחקת ממנו , אין לי בעיה עם אנשים דו מיניים , רוב החברות שלי הן דו מיניות . אני פשוט מתרחקת ממנו ואני לא מבינה למה , כל פעם אני אומרת לעצמי , זה הוא , את מכירה אותו , למה את מתרחקת ממנו ? אני מפחדת שמרוב הטיפשות שלי אני אאבד אותו אבל אני פשוט לא יכולה לשלוט בזה . יש לכם אולי עצה בשבילי , או אולי סתם דרך להתמודד עם זה יותר טוב ?

אז ככה...

בגלל זה האקס שלי איבד אותי כי לא קיבל את זה שאני דו מינית. והוא אוהב אותי זה שלא, ואנחנו היינו ביחד שנה וחצי, ובגלל מה אנחנו נפרדים אל דבר כל כך טיפשי (או שלא). אני אומרת ככה, תיקחי את עצמך בידיים לא שווה לאבד בן אדם שאת כל כך אוהבת בגלל דבר שכזה. תנסי להתמודד עם העניין, ולא לחשוב על זה יותר מידיי... את האמת אין לי כל כך הרבה עצות לתת בעניין. אני רק רוצה להגיד שאל תאבדי אהבה בגלל דבר כשזה, ושתכבדי את הדעה שלו, והמחשבות שלו. בהצלחה

agualung

New member
אבל ...

אני מכבדת את המחשבות שלו ואני מכבדת את הדעה שלו וכמו שאמרתי יש לי חברים שהם הומואים ויש לי חברות דו מיניות פשוט מישומה זה מטריד אותי , ואני לא יודעת מה לעשות בנושא הזה כי זה לא בשליטתי , אין לי מה לעשות , אני מנסה לחשוב "זה אותו הבן אדם , מה זה משנה ?" אבל זה לא הולך לי . אני מאד מאוהבת אותו ואני לא יכולה לחשוב אפילו על לאבד אותו וזה משגע אותי ברמות לא אנושיות.

Mar Jade

New member
הרבה פעמים שאנחנו מחזיקים באידיאלים

מסויימים, אבל כשזה מתחיל להיות קרוב אלינו אנחנו נלחצים. אני אומר שתמשיכי לחיות את החיים כמו שהם היו עד עכשיו. זה שהוא דו מיני לא אמור לשנות לך, כי הוא איתך, והוא בדיוק כמו שהוא היה קודם. את לא התאהבת בזהות המינית שלו, נכון? אלא בו - כמו שהוא - מי שהוא. וזה מי שהוא, ובזה התאהבת.

אבל מה עושים כשזה פשוט קורה?

ולפעמים העובדה שהבנאדם שאנחנו אמורים לשכב איתו ולגעת בו יצר או יוצר קשרים מיניים עם בני אותו המין גורמת לנו להתרחקות וחלחלה וזאת לא סיבה טיפשית בכלל, ואי אפשר להתנגד לזה? כשזה חברים או קרובים זה לא צריך להפריע אבל כשזה נוגע למישהו שאתה אמור להיות איתו במיטה ולחלוק איתו את חיי המין, דברים שקשורים לחיי המין שלו קשורים גם אלייך. יש הבדל בין מה שהראש חושב ("הוא עדיין אותו בנאדם וזה לא אמור לשנות לי כי אין לי בעיה עם דו מיניות") לבין מה שהלב מרגיש ("אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו עם גברים וזה מרחיק אותי ממנו"). דוגמא לזה מצאתי בפרק של אלי מקביל שבו אלי יצאה עם מישהו ואז גילתה שהוא דו מיני ופשוט לא יכלה להפסיק לחשוב על זה. למרות שהיא חיבבה אותו ואין לה שום בעיה עם דו מינים והיא רצתה להתגבר על זה היא לא הצליחה ובסופו של דבר הייתה צריכה להיפרד ממנו כי המשיכה נעלמה וזה הפריע מאוד. אני לא בטוחה שהיא לא עשתה את הדבר הנכון מבחינתה, וגם מבחינת הבחור שמגיע לו להיות עם מישהו ששלם בקשר לזה... אני לא אומרת שזה הדבר הנכון לעשות, לעזוב מישהו בגלל משהו כמו נטיות מיניות, אבל מה עושים כשלמרות כל הרצון הטוב אי אפשר להתגבר על זה ומתחילים להתרחק? כל העניין בזוגיות זה אהבה ומשיכה מינית, בלי זה זאת פשוט ידידות, ומה אפשר לעשות כשפתאום משהו צץ בזוגיות וגורם למשיכה ולאהבה לדעוך (זה יכול להיות עודף משקל, זה יכול להיות משהו בהתנהגות וזה יכול להיות נטיות מיניות...)? בכל מקרה, את צריכה לתת לעצמך זמן ולא להחליט עכשיו, אולי זה רק עניין זמני שיעבור ככל שתתרגלי לרעיון אבל גם אם לא, את לא צריכה להאשים את עצמך כי את בכל זאת רק אנושית.

agualung

New member
:)

תודה לך על התגובה , זאת הייתה התגובה היחידה שבאמת הבינה על מה אני מדברת ושבעצם קלעה לשורש הבעיה . פשוט הטרידה אותי העובדה שהבן אדם שאני צריכה להיכנס איתו למיטה חושב גם על בנים באותו האופן בו אני חושבת על בנים , אבל הבנתי שאם אני לא אנסה להבין אותו אני פשוט אאבד אותו וזה הדבר האחרון שאני רוצה . אז היום ישבתי איתו ודיברנו ופשוט אמרתי לו שאני צריכה קצת זמן לעכל את זה והוא אמר שהוא מוכן לתת לי כמה זמן שאני צריכה ובאותו הרגע כל הדברים שהטרידו אותי פשוט עברו כי ידעתי שהוא אוהב אותי ורק אותי אז חייכתי אליו ואמרתי לו שעיכלתי את זה . אני מאד שמחה שהוא סיפר לי כי הטרידה אותי העובדה שהוא לא מספר לי הכל ( הוא אמר לי פעם שיש משו שמטריד אותו אבל שהוא לא יכול לספר לי כי הוא לא יודע איך אני אגיב ) . אז הכל בסדר בינינו עכשיו . למדתי איך להתגבר על זה ואפילו הייתה לנו שיחה על איזה גברים הוא מוצא סקסיים , שאחריה החלטתי שאני לא רוצה לנהל שיחות כאלו איתו אפפעם . :)

לירוי25

New member
אני חושב שאת היחידה שיכולה

לדעת מה הסיבה האמיתית לדבר. יכול להיות שזה דוחה אותך? יכול להיות שיש לך רגשות כלפיו?

למעלה