יש לי שאלה..

NOFAR77

New member
יש לי שאלה..

אני מחפשת וידאו של הראלוש שהיה פעם באתר של כוכב נולד 2 (בmymusic) ושם הוא אמר שהוא אוהב איזה שיר באנגלית והוא שר אותו. למי שיש את הקישור אני אשמח אם הוא ישלח לי. ואפילו אם יש רק קישור לאתר של כוכב נולד 2 תודה מראש

~פורומושלם שלי?.צריכה.ממכם.עזרה~

צ'מעוו, וסליחה אם זה מיותר חח למרות ששירשתיי.. תראו, כתבתי שיר, ואמרו לי שאני צריכה להלחין אותו. ואני לא ממש בטוחה בו. הנה השיר- הכאב פורץ מתוך הלב, מתי שבאמת כואב. הרגשה של רצון, רצון להיות קבור והלב, הלב לרסיסים. שבור. פתאום את הרעה, נכנסת, זועמת, כועסת, הורסת. מרגישה שהכל מתמוטט, כל הדברים הטובים, הכל- מת. משלה את עצמך, שאם תתכסה בשמיכה, היא תגן עלייך. אתה זועק לליטוף, צועק לנגיעה חמה, ובפנים, בתוך גופך, מתפוררת הנשמה. שאתה באמת כואב, לנשיקה זועק הלב. שאת באמת אוהבת, את מרגישה שהאדמה, מתפוררת. --- איך הוא? כדאי לי להלחין אותו? -לא להעתיק כלום מהשיר לקח לי המון זמן לכתוב אותו
-

לאו14

New member
אויי נופרי!!../images/Emo141.gif

הוא מרגש בטירוף!! יא אללה!! כל הכבודד יא מוכשרתת!! תלחיני אותו מאמי..זה שיר ממש יפה!!

באמת?

באמת באמת באמת באמת באמת באמת ? ואי אין לכם מושג עד כמה הדעות שלהם היו חשובות לי :] לאאב ייא פיפוול :]

מ-ד-ה-י-ם!! ../images/Emo39.gif

אני תמיד רציתי לדעת לכתוב שירים, אבל גליתי שאין לי כישרון בזה. והשיר שכתבת מאוד יפה ומרגש. ותלחיני אותו.

למעלה