יש לי שאלה.

DuLcE NeTa

New member
יש לי שאלה.

במפגש האחרון שלי בקורס מיכא"ל הייתי צריכה לצאת באמצע מסיבות אישיות. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשלים את המבחנים שלא סיימתי. כדי לדעת, מהן התוצאות.. נטע

tal 05

New member
לדעתי את צריכה לדבר עם המנחה

לפני שהמבחנים ימסרו לאן שהם צריכים להגיע,אולי תהיה אפשרות שתוכלי להשלים אותם.

tal 05

New member
היי חן..

הגבתי לך על השיר שכתבת "חבל שלא הגבתם" פשוט רק אתמול ראיתי את זה. תסתכלי זה בעמוד הקודם.

count on me

New member
אין על מה...

חח גם את מאוד חמודה... החזרתי לך תגובה בעמוד הקודם...

חחח סבבה-אסתכל-כזה ההודעה תיהיה

בעמוד 8 ואנחנו עדיין נתכתב-תסתכלי אני בטח אחזיר לך תשובה

tal 05

New member
כן,סיימתי את הפרוייקט..

לפני שלושה חודשים בערך. :(

tal 05

New member
כי לא רציתי שזה יגמר.

למרות כל מה שאנשים אמרו לי,עדיין לא רציתי שזה יגמר. אבל השלמתי עם זה. אני מפ"ת. סיימת כבר את הקורס? ולמה התכוונת כשכתבת "סוף סוף עלו עליי"?

count on me

New member
גם אני לא רציתי...

נכון..גם אני מאוד התחברתי לקורס עצמו..! ושהוא הסתיים הרגשתי פתאום שמשהו חסר לי...אבל כמו שאמרת "השלמתי עם זה ".(סיימתי לפני חודש בערך...) למרות שלאחרונה העירו לי שאני אומרת רק את הדברים החיובים שהיו בקורס...ופחות את הדברים שהפריעו לי,ואפילו מפריע....וחשבתי על זה ..וזה דיי נכון...נתתי לדברי החיובים מקום יותר גדול(וטוב שכך)..אבל הבנתי שהייתי צריכה להגיד גם את הדברים הפחות נעימים...! הכוונה הייתה וישנה עדיין למישהו מסויים ולמשהו מסויים....חחח...תדעו בהמשך..בנתיים תמשיכו להסתקרן...! שבוע טוב.

tal 05

New member
גם אני אומר רק את הדברים הטובים

שבפרוייקט.אני חושב שככה טוב יותר,לתת לדברים הטובים חלק גדול יותר מאשר הדברים הרעים. ואם בפרוייקט הדברים הטובים כיסו על הרעים אז מן הסתם אנחנו לא רואים את הרעים. אני מקווה שרוב הדברים אם לא כולם יבואו לי בטוב,שאני אראה את הצד החיובי,ואת השלילי להשכיח! כמובן שאם השלילי זו טעות אז ללמוד ממנה. אני ממשיך להסתקרן.. אבל זרקי עצם..רמז..משהו!

count on me

New member
יש בזה משהו..

אתה צודק... לתת מטען גדול יותר לדברים החיובים חשוב ביותר... אני בטוחה שכל הדברים יבואו לך בטוב...כי לכל צעד יש סיבה...חח ! אבל.... את השלילי אני השכחתי ביותר...הפכתי את מיכא"ל...למושלם כזה ועל כך יעידו כל הסובבים אותי...ולכל מטבע שני צדדים....היו באמת הרבה דברים חיובים ומרובו אני מרוצה...אבל עדיין.... ! זרקתי אבן...לא תפסת עדיין..? חחח בהצלחה! חיחיחיחי

למעלה