יש לי שאלה. כמה זמן ביום אתם נמצאים בפורום?
T talula39 New member 12/5/06 #2 בזמן האחרון מלאאאא כאילו אני פול שעות על המחשב ואני באי סי קיו מנתבת בין כל הפורומים שאני נמצאת בהם....תדעו לכם שאתם אחד מהפורומים שמתעדכן כמעט הכי מהר...
בזמן האחרון מלאאאא כאילו אני פול שעות על המחשב ואני באי סי קיו מנתבת בין כל הפורומים שאני נמצאת בהם....תדעו לכם שאתם אחד מהפורומים שמתעדכן כמעט הכי מהר...
א איילתוש16 New member 12/5/06 #3 זה לא ממש ברור כי אני בממוצע ביום בערך שלוש שעות (לא רצוף!!) במחשב, אבל אני לא כל הזמן רק בפורום הזה, אני נכנסת לכאן כל כמה דקות, אבל אני גם משוטטת באתרים אחרים, ככה שאני לא יודעת נטו כמה זמן אני בפורום הזה ביום...
זה לא ממש ברור כי אני בממוצע ביום בערך שלוש שעות (לא רצוף!!) במחשב, אבל אני לא כל הזמן רק בפורום הזה, אני נכנסת לכאן כל כמה דקות, אבל אני גם משוטטת באתרים אחרים, ככה שאני לא יודעת נטו כמה זמן אני בפורום הזה ביום...
M Mrs ButterFly New member 12/5/06 #7 ../images/Emo204.gif שעה בערך.. אבל לא ברציפות.. וחוץ מזה שזה תלוי בנסיבות..
ל ליאור השריף New member 12/5/06 #8 לפחות 3-4 פעמים ביום... בס"ד לא תמיד יש לי זמן להגיב/לפתוח הודעות אבל אני משוטט בפורום במשך היום...
M Mrs ButterFly New member 16/5/06 #15 ../images/Emo204.gif תיזהר, היא עוד תחזור.. ../images/Emo98.gif