הלן,
קודם כל תרגעי. אולי כדאי שאני יספר את הסיפור כמו שהוא באמת היה, את הסיפור האמיתי. במפגש מעריצים שהיה, לאחר שיכנוע וצעקות על השומרים וכל המפיקות שיכניסו אותי, פגשתי את ליאת. היא ישבה שם על הכיסא, וציפתה שיבוא עוד מעריץ או סתם ילד דפוק, ויבקש ממנה חתימה. אבל אז אני באתי, וראיתי אותה, ופשוט לא האמתי שאני מול ליאת ביין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ואז התחלתי לבכות... ותוך כדי בכי וצחוק דבילי מאוד של מבוכה, התחלתי למלמל בטירוף ולהגיד לה שהיא מדהימה וכל פעם היא מרגשת אותי מחדש... ואין לי מושג איך היא שמעה את זה, אבל היא אמרה לי "אפשר חיבוק?" ואז אני המשכתי לבכות והיא חיבקה אותי והלב שלי ממש נפל לרצפה, לא לתחתונים.. ואז אמרתי לה שיש לי מכתב בשבילה אבל הוא אצל נעם והיא והיא חייכה. ולמרות כל ההתרגשות העצומה הזאת, לא שכחתי את הלן, ומילמתי לה שיש לה מעריצה וקוראים לה הלן והיא ממש עצובה שהיא לא באה לפה, ואם היא יכולה לדבר איתה. ואז ליאת אמרה כן ואני המשכתי בכיתי והיא אמרה לי שאין מה להתרגש ואז היא לקחה את הפלאפון כדי להתקשר להלן ואז היא לקחה את היד שלי ושמה אותה על הגינס שלה ואמרה לי "בואי אני יספר לך על עצמי: קוראים לי ליאת ביין (דההה) ואני גרה בת"א ויש לי ילד בן שבע" ואז בדיוק הלן ענתה לטלפון והן דיברו, וכשהן סיימו את השיחחה אמרתי לה "אני לא מאמינה שזה קורה" ןואז היא צחקה ואמרה כזה לאדית שישבה לידה "הם כל כך מתרגשים החמודים האלה" והיא חיבקה אותי עוד פעם ונישקה אותי על הלחי!! ואז אמרתי לה אם אפשר חתימה להיא חתמה לי "לעינבל המדהימה, תודה רבה על הכל! באהבה עצומה, ליאת. ואז יצאתי מהחדר הזה ונפלתי במדרגות מרוב התרגשות... ואז שהיא יצאה מהחדר היא נתנה לי נשיקות באוויר וכמעט התעלפתי וזה באמת היה היום המאושר ביותר בחיי!!!!!!!!!!!!!1 כעבר 3 ימים בערך, היא התקשרה אלי!! אני יצאתי מהמקלחת, נוטפת כולי מים, ואז פתאום צילצל הטלופן ועניתי, והיא אמרה "שלום אפשר את עינבל" ואז אמרתי "זאת עינבל" ואז היא אמרה תודה על המכתב, והיא אמרה שאני אינטיליגנטית!!! ושהיא נורא התרגשה, ושהיא קיבלה הרבה מכתבים אבל אף אחד לא היה מרגש כמו שלי ואני התחלתי לבכות והיא כזה אומרת לי "אין מה לבכות! הכל בסדר" ואז עוד יותר בכיתי וכל הזמן אמרתי כמו איזה אהבלה "תודה רבה" כי כל כך התרגשתי וולא ידעתי מה להגיד.. וזה מה שהיה בסה"כ... ובגלל שהיא התקשרה אלי לפלאפון, ידעתי את המספר שלה ונתתי ישר להלן, והלן נתנה לדורין וככה הן יצרו איתה קשר. אז הכל בסידר עכשיו הלן! זה קורה שניפלט... לי כבר שום דבר לא משנה, העיקר שפגשתי את ליאת! ת'אמת לא אכפת לי למות, כי אני את החלום שלי כבר הגשמתי! וסורי על המריחה...