יש לי שאלה..

רק הלן

New member
לא צריך לעשות רעש ../images/Emo2.gif

יש לך מושג כמה הודתי לעינבל?? מלא! כמעט בכיתי לה! וסליחה שעליתי קצת על הגל שהוא לא שלי בכלל
וחוץ מזה אני נתתי את המיספר לדורין
אבל עדיין כל התודות לעינבל!!

נעמקה19

New member
כן,

אבל כשאת כותבת "מעניין בזכות מי
" וכששואלים "בזכותך?" אז את עונה "כן
מן הסתם" למרות שאת כל העבודה עינבל עשתה, זה לא כל כך יפה...

רק הלן

New member
סליחה סליחה סליחה סליחה!!!!!!!!!!!

אומייגאד אני כזאת חברה תחת!!!! עינבל סליחה!!!!
השפלתי את עצמי מול כולם ! בא לי לקבור את עצמי בתוך איזה חור חשוך באדמה ולא לצאת משם!!!! אני כלכך מצטערת ! בהחלט עינבל זאת שהשיגה פה את הכול! אני ממש לא התכוונתי שזה יצא ככה אני כזאת מגעילה!!! ועכשיו סלחו לי.. לא נידמה לי שאני חוזרת בזמן הקרוב לפורום הזה.. השפךתי את עצמי מספיק פה

נעמקה19

New member
אל תגזימי, הלן!

זה בהחלט לא היה יפה מה שעשית.. והתנצלת, ואת מבינה והכל, אבל לעזוב את הפורום? למה? את ניהנית בפורום הזה, אוהבת את האנשים פה, אנשים אוהבים אותך.. זו לא סיבה לעזוב הכל. יאללה - התחיל, היה, ונגמר.

הלן,

קודם כל תרגעי. אולי כדאי שאני יספר את הסיפור כמו שהוא באמת היה, את הסיפור האמיתי. במפגש מעריצים שהיה, לאחר שיכנוע וצעקות על השומרים וכל המפיקות שיכניסו אותי, פגשתי את ליאת. היא ישבה שם על הכיסא, וציפתה שיבוא עוד מעריץ או סתם ילד דפוק, ויבקש ממנה חתימה. אבל אז אני באתי, וראיתי אותה, ופשוט לא האמתי שאני מול ליאת ביין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ואז התחלתי לבכות... ותוך כדי בכי וצחוק דבילי מאוד של מבוכה, התחלתי למלמל בטירוף ולהגיד לה שהיא מדהימה וכל פעם היא מרגשת אותי מחדש... ואין לי מושג איך היא שמעה את זה, אבל היא אמרה לי "אפשר חיבוק?" ואז אני המשכתי לבכות והיא חיבקה אותי והלב שלי ממש נפל לרצפה, לא לתחתונים.. ואז אמרתי לה שיש לי מכתב בשבילה אבל הוא אצל נעם והיא והיא חייכה. ולמרות כל ההתרגשות העצומה הזאת, לא שכחתי את הלן, ומילמתי לה שיש לה מעריצה וקוראים לה הלן והיא ממש עצובה שהיא לא באה לפה, ואם היא יכולה לדבר איתה. ואז ליאת אמרה כן ואני המשכתי בכיתי והיא אמרה לי שאין מה להתרגש ואז היא לקחה את הפלאפון כדי להתקשר להלן ואז היא לקחה את היד שלי ושמה אותה על הגינס שלה ואמרה לי "בואי אני יספר לך על עצמי: קוראים לי ליאת ביין (דההה) ואני גרה בת"א ויש לי ילד בן שבע" ואז בדיוק הלן ענתה לטלפון והן דיברו, וכשהן סיימו את השיחחה אמרתי לה "אני לא מאמינה שזה קורה" ןואז היא צחקה ואמרה כזה לאדית שישבה לידה "הם כל כך מתרגשים החמודים האלה" והיא חיבקה אותי עוד פעם ונישקה אותי על הלחי!! ואז אמרתי לה אם אפשר חתימה להיא חתמה לי "לעינבל המדהימה, תודה רבה על הכל! באהבה עצומה, ליאת. ואז יצאתי מהחדר הזה ונפלתי במדרגות מרוב התרגשות... ואז שהיא יצאה מהחדר היא נתנה לי נשיקות באוויר וכמעט התעלפתי וזה באמת היה היום המאושר ביותר בחיי!!!!!!!!!!!!!1 כעבר 3 ימים בערך, היא התקשרה אלי!! אני יצאתי מהמקלחת, נוטפת כולי מים, ואז פתאום צילצל הטלופן ועניתי, והיא אמרה "שלום אפשר את עינבל" ואז אמרתי "זאת עינבל" ואז היא אמרה תודה על המכתב, והיא אמרה שאני אינטיליגנטית!!! ושהיא נורא התרגשה, ושהיא קיבלה הרבה מכתבים אבל אף אחד לא היה מרגש כמו שלי ואני התחלתי לבכות והיא כזה אומרת לי "אין מה לבכות! הכל בסדר" ואז עוד יותר בכיתי וכל הזמן אמרתי כמו איזה אהבלה "תודה רבה" כי כל כך התרגשתי וולא ידעתי מה להגיד.. וזה מה שהיה בסה"כ... ובגלל שהיא התקשרה אלי לפלאפון, ידעתי את המספר שלה ונתתי ישר להלן, והלן נתנה לדורין וככה הן יצרו איתה קשר. אז הכל בסידר עכשיו הלן! זה קורה שניפלט... לי כבר שום דבר לא משנה, העיקר שפגשתי את ליאת! ת'אמת לא אכפת לי למות, כי אני את החלום שלי כבר הגשמתי! וסורי על המריחה...

רק הלן

New member
עינבל ../images/Emo7.gif

אני כלכך מתביישת לא רציתי שזה יצא ככה ... במקומך כבר הייתי זורקת אותי לפח ... אני מעריצה אותך ! למרות כל זה את עדיין חברה שלי את סלחת לי ! ואני לא אשכח את זה בחיים שלי.. אני קראתי את ההודעה הזאת ובכיתי מהיתרגשות... אף פעם לא הייתה לי חברה כלכך טובה
(אפילו שבחיים שלי לא ראיתי אותך) אני לא כזאת... אני לא כלבה.. בחיים שלי לא עשיתי רע לאף אחד.. אני ממש מודה לך שמצאת מקום בלב שלך לסלוח לי
אני מבטיחה לך שאני לא יעשה עוד פעם משהו כזה! בחיים! אני מודה לך מכל הלב שנתת לי לדבר עם ליאת! רק בזכותך! הפכתי להיות הבת אדם הכי מאושרת על כדו הארץ

רק הלן

New member
וכשאני ניזכרת עכשיו ../images/Emo12.gif

נידמה לי שכשעניתי שמעתי אותה אומרת "...שבע.."
מוזר הא?..

למעלה