יש לי שאלה

mm132

New member
יש לי שאלה

קוראים לי מתן מזור , בן 12 מירושלים ואוהב לצייר. יש לי את הספר fearies בבית (של בריאן פרווד ואלן לי) מכיוון שהעמודים בספר לא ממוספרים אני אומר שליד העמוד עם התמונה של הגובלין שלמעלה כתוב "גובלינים" ישתמונה מדהימה - אני לא יודע באילו צבעים היא מצויירת תוכלו לומר לי באילו צבעים? מישהו יכול לעזור?

שלום מתן וברוך הבא!../images/Emo39.gif

אני מכירה את הספר אך אינני בקיאה בטכניקות בה צויר, מקוה שמישהו יוכל לעזור. שוב ברוך הבא. אפרת

optimuos

New member
מתן היקר התשובה נמצאת במים...

נחשפתי לספר המדהים הזה לפני כ 6 שנים במהלך עבודתי בסטודיו של קעקועים במהלך עבודתי שמתי לב לטכניקות שהציירים הישתמשו. בעיקר עפרונות , הטכניקה העיקרית שלהם היא רישום מאוד מדוייק ללא כל קוי מתאר מוגדרים , אם אתה רוצה לנסות ולהבין יותר לעומק את הטכניקה פשוט תנסה לרשום מודל לפי צללים ולא לפי קוי מתאר מוגדרים , עכשיו לגבי צבעים שני הציירים שציירת עושים עבודה מצויינת הצבעי מיים ואקריליק דרך אגב לפני כ500 שנה היו מציירים באותה טכניקה על מנת לקטלג כל דבר שקשור לבוטניקה , הציירים לפני 500 שנה היו בעצם צלמים של הטבע , תביו אותי כשתסתכל על הפרטים הקטנים שהם היגיעו , פרטים כמו הקפלים הכי קטנים של כל מיני סוגי צמחים, בכל אופן ישנה גם טכניקה של התזה שהם השתמשו אז בכל אופן אם הספר מצא חן בעיניך ואתה רוצה לחכות את הטכניקות שלהם אז פשוט תתחיל עם צבעי מיים ועבודה עם כל מיני סוגי עפרונות נקווה שעזרתי לך

למעלה