יש לי שאלה

idito

New member
יש לי שאלה

אתם חושבים שמירי מתבאסת קצת מזה שקרן פלס מתחילה להצליח? בכל זאת זה יכול טיפה לגנוב ממנה...לא?

לא.... היא דווקא מפרגנת לה

היא שמחה בשבילה

perrinat

New member
אני ממש לא חושבת שהיא מתבאסת

להיפך, היא מפרגנת לה בגדול, כמו לאיה. זה אמור לשמח אותה שחברה שלה מצליחה ככה. ואי אפשר לגנוב שוב דבר ממירי....

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifהן בכל זאת../images/Emo15.gif

חברות כבר שנייייייים אממ תנו לי שנייה לשאול שאלה דבילית (נו בלונדינית..) קרן כותבת גם לאיה כורם
או..מה
כאילו מה הקשר בין שלושתן
|חבול

shirasb

New member
אנלא זוכרת איפה קראתי את זה...

אבל איזה זמרת פעם אמרה.. "יש מקום לכולם" ואין מצב שמירי מתבאסת מזה..

לדעתי בין מירי לקרן יש קשר הדדי

קרן עזרה למירי לפרוץ בעזרת שתי הלהיטים שהיא כתבה לה וזה בעצם מה שפירסם אותה [אני בספק שמירי הייתה פורצת כ"כ מהר בעזרת שירים חלשים.. ולשם זה שיר השנה, הלהיט הגדול של השנה] ומירי בעצם עזרה לה לפרוץ בחשיפה שלה בכל ראיון וראיון וכולם בעצם מכירים את קרן עד עכשיו מהכתיבה שלה למירי. אז זה נורא הדדי כי הפריצה של מירי הביאה להכרה של קרן. ולגבי ה"גניבה" אני לא חושבת שזה יכול לקרות כי בעצם קרן היא לא הזמרת החדשה שפרצה לתודעה כמעט כל שבוע אני שומעת על זמר\ת חדש\ה והתעשייה של המוסיקה נורא מתפתחת וכולם רוצים להיות הדבר הבא, ונכון שמירי עלתה על הגל הזה ויצרה לעצמה מקום יפה מאוד בתעשיית המוסיקה בישראל אבל המבה לא רק שלה אז ככה שאי אפשר לקרוא לזה גניבה.

hilali1

New member
../images/Emo79.gif ממש לא.

הערב בהופעה מירי התרגשה מאוד בשביל קרן ושמחה בשבילה

למעלה