יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

וזה בטח נובע מהשיעמום או סקרנות מה שתעדיפו.. יש פה מישהו מוצהר או קרוב להשלמה העצמית הזאת?

TheHock

New member
אני לא מוצהר

אבל בהחלט שלם עם עצמי. אני פשוט עדיין קצת חושש לספר להורים

...

אני אפילו לא הולכת לספר להם, זה יהיה מעיק כזה אני וההורים שלי גם ככה לא במצב הכי טוב

TheHock

New member
הבהרה

מתגובות האנשים פה הבנתי שקיבלתם את הרושם שאיני הולך לספר להורים שלי, אבל זה לא המצב. אני פשוט מחכה שאניייתגיס (שזה עוד ככה שנה) כדי שיהיה לאן לברוח עד חלוף זעם. (לא שההורים שלי כלכך הומופובים - אבל זה בטח יהיה שוק לא קטן)

שלום..

נכנסתי בשביל לראות מה זה... אז...קודם כל היי ברנדי ממצב??
דבר שני...אני בדיוק כמוהו...לא מוצהרת וגם לא מוגדרת..פשוט ש..יש לי חברה ואני אוהבת אותה אני לא צריכה להכליל את עצמי בקבוצה מסויימת כדי להרגיש בנוח.. כמה חברים יודעים.. ואת ההורים נראה לי שאני לא אשתף בחיים

אני לאאאאאאא....

היי! נכנסת לראות מזה הא? כן כן זה מה שתמיד אומרים תתרצי... חח סתם לא להתייחס זה אני במצב לא מוגדר על הבוקר טוב נצטרף אלייכם ונגיד... גם אני לא מתכוונת לספר להורים שלי ברור לי שהתגובה שלהם תיהיה להעיףףףף אותי רחוק מהבית אז.. נחסוך ואגב אני לא... תהני היום סוריי אני לא באה.. ואת יודעת למה

ברנדי...אוף חבל../images/Emo4.gif

אבל אל תדאגי אם אני אזכור אני אספר לך מה היה ואיך..:) מקוה שאת תהני היום..
שבת שלום!!! נ.ב. אצלי אני בטוחה שההורים שלי ינסו לשלוח אותי לפסיכולוג או שיאשפזו אותי...ברצינות..הם חושבים שזו מחלת נפש

תודה תזכירי לא לשתות כי קרן פה והיא רוצה לשמוע פרטים ! סתאם איזה איגואיסטית אני .. אוףף אני רוצה לדעת איך הם נראות מבאס , ת´נקס מעודד..

Mar Jade

New member
אולי זה הזמן להציק את "תפוז הודעות"

שירות של תפוז שמאפשר לכם לשלוח אחד לשני הודעות אישית... רואים למעלה בפס הכחול שכתוב בצד "אין הודעות חדשות"? תלחצו על זה, ושם תוכלו לשלוח הודעות אישיות לחברי פורום אחרים

מממ.... אני לא יכולה לקרוא אותם...../images/Emo7.gif

יש לי מן בעיה במחשב שהוא לא רוצה לקרוא אותם... ולכן הגיע הזמן להציג לפניכם את המייל שלי לתגובות: [email protected] תשתמרו על קשר! אוהבת דנה.

למעלה