יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

והפעם לא לצביקה:) הפעם רציתי לדעת אם יש איזה לוח הופעות של אנסטסיה בעולם..? סיבובי הופעות או משהו.. בבקשה תגיבו!!!

adii1201

New member
מתוכננות לה או 4 או 3 הופעות

לקיץ אני לא זוכרת את כולן אבל אני יודעת שבדנמרק ובפורטוגל (פסטיבל ריו) בטוח... אבל אלה לא סיבובי הופעות אלא רק הופעות רגילות. ב-DVD שלה לעומת זאת היא אמרה שהיא מתה להתחיל לתכנן את המסע הבא (לא מדובר כאן על ENCORE שהיא עשתה כבר) אבל זה לא ייקרה עד הדיסק הבא שלה... ככה לפחות אני מעריכה והיא אמרה שאת הדיסק הבא היא תוציא ב-2007-2008...

צביקה רוצה לנסוע אליה לקיץ..

הנה לך צביקה, תהנה

adii1201

New member
כנסי לאתרים שלה...

יש את: www.freakyenough.com www.anastaciathevoice.net www.anastacia-online.uni.cc www.anastacia-uncensored.com www.anastaciazone.net

תודה אבל...

אין מקום יותר ספציפי כי נתת לי אתרים שאין בהם לוח הופעות ובכלל את יודעת במדויק באיזה אתר יש?

adii1201

New member
תוכלי למצוא את זה בקישור הבא

אבלללל שימי
לוח המופעים הזה מתחיל מתחילת השנה הקרובה לא הבאה ז"א שהמופעים הקרובים שהיא תערוךנמצאים בתחתית העמ'...

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

אבל הבעיה היא שרשום שם רק עד יוני וגם אז זה רק ב2 וב8 ואני לא יכולה!! ואין שם אוגוסט!!! אני נ=ו=א=ש=ת=!=!=! בבקשה תעזרו לי אתם התקווה היחידהההההההה

adii1201

New member
אם אין שם אז או שלא ידוע כרגע

על הופעות נוספות או שפשוט אין הופעות... גם ההופעות שרשומות שם זה לא מסע ההופעות שלה ולכן היא עולה לשיר כמה שירים שזה אומר משהו כמו 3-4 שירים... בינתיים מסע הופעות שבו היא מופיעה שעה וחצי בערך עם המון שירים לא מתוכנן כי היא רק עכשיו סיימה את המופע השלישי שלה ברצף...

Ana Lyn Newkirk

New member
תלוי בכסף שאמא שלי תקצה לי..

אם זה היה תלוי בי, אני כבר מזמן הייתי טס אליה ונפגש איתה אישית

למעלה