יש לי שאלה

noam3010

New member
יש לי שאלה

איפה אפשר לקנות (גם בארץ וגם בחו"ל מחוץ ליפן) פוריסודה (קימונו ארוך מאוד)?

איקידו

New member
כככל הנראה אין חנות. אולי יהיה מי

שימכור לך יד שניה. תנסה ליצור קשר עם אנשים שגרים ביפן. אולי מישהו יואיל לעזור לך ולשלוח לך מיפן.

tals56

New member
יש איזו מעצבת קימונו בארץ

שאני לא זוכר את שמה, אבל שמעתי שהיא מכינה את כל סוגי הקימונו הארוכים,הקצרים וכל שאר הסוגים.

Noam Raby

New member
יש מישהוא שמוכר קימונו-ים ופרטי

לבוש יפנים אחרים ברמת-גן, אבל לצערי איבדתי את הכתובת שלו. כשקניתי ממנו הוא אמר שהוא מוכר בעיקר למעצבים, אז אולי תנסה לחפש משם.

Tenguy

New member
יש הרבה כאלה ב-ebay (מאד מומלץ)

אני קונה ב-ebay דברים אחרים מיפן, אבל אין שום בעייה גם לקנות קימונו. הבעייה היא שהקימונו נימכרים במכירה פומבית, וסביר להניח שאנשים יריבו על קימונו יפה במיוחד, והמחיר שלו יאמיר למעלה ומעבר ליכולת הכספית שלך. אבל עדיף לקנות מיפן, כי אז את בטוחה שהקימונו אותנטי וסביר ש יהיה יותר יקר ממקום אחר בחו"ל. גם השירות היפני הוא מאד אמין ומהיר. מה שצריך לעשות זה לרשום פרטי כרטיס האשראי ב-paypal ולהירשם ב-ebay, ואז לקנות את הקימונו שאת רוצה ושאר הדברים ש-ebay יכול להציע לך. אל תשכחי את עלויות הדואר, המתווספות למחיר הקימונו, שזה יכול להיות עוד $10 ויותר. אני אישית מעדיך לשלם טיפה יותר בדואר, ואז הפריט מגיע מיפן תוך שבוע בחבילה מהממת (האריזה היפנית היא לא מן העולם הזה...) לסניף הדואר הקרוב. רצ"ב קישור לרשימת הקימונו פוריסודה ב-ebay (כולל תמונות).

Tenguy

New member
תיקון טעות ...

צריך להיות : אבל עדיף לקנות מיפן, כי אז את בטוחה שהקימונו אותנטי וסביר שלא יהיה יותר יקר ממקום אחר בחו"ל.

noam3010

New member
עוד משהו...

קימונו הוא בגד להסתובבות בבית? כאילו, כמו פיג'מה רק בגד לבית כזה...?

למעלה