יש לי שאלה..

sprqy

New member
חייב לשנוא אותו

אם אני יתחבר רגשית אליו אני יתבאס רצח כאשר הוא ימות בסוף השביעי!

black robe

New member
אני ממש לא שונאת אותו.../images/Emo63.gif

נהפוך הוא, הוא הדמות הכי אהובה עליי!

black robe

New member
למנהלת: ../images/Emo63.gif

מחקת אולי הודעה שלי ושל "שר הקסמים" שהייתה כאן? כי אני זוכרת שראיתי אותה ועכשיו היא נעלמה!

black robe

New member
אוף...../images/Emo63.gif

נו טוב, לא משנה
רק חבל שכתבתי מגילה כזאת יפה שהלכה סתם ככה

משתתפת בצערך

וטורי אנא ממך לפני שאת מוחקת את התשובות שלי בדר"כ תחשבי היטב על האחרים..... קפיש?

harar8

New member
אני לא שונאת אותו

אני דווקא אוהבת אותו. ולכל מי ששונא אותו אני בטוחה שיש לו את הסיבות שלו.

The Walrus

New member
אני די שונא אותו.

אם יש דמות אחת שממש הזדהתי אם מה שהיא אמרה, אז זאת... לא תאמינו אבל זאת פיניאס ניגלוס. יש לי תחושה שהוא היחיד שאמר להארי את האמת בפנים. שהוא דרמה קווין ושמה לעשות, יש עוד אנשים בחיים ואתה לא הכי חשוב, לא חייבים לשתף אותך בכל פיסת מידע, כי הרי ממש חושב את עצמו בחמישי. בעיקר הסכמתי שהוא אמר לדמבלדור 'אל תנסה להזדהות איתו, דמבלדור. זאת בדיוק הסיבה ששנאתי ללמד - הנערים לא מסבירים לך כלום, הם מעדיפות להיות דמויות טראגיות ובלתי-מובנות...'

קקטוסץ

New member
אז רגע

בתור האדם שאמור להרוג את וולדמורט, הוא לא אמור לדעת הכל?

Ayelet Potter

New member
אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif

פוטר %$^#^ הוא מקסים פשוט. וגם הקטעים שבגללם אחרים פה לא אוהבים אותו,הקטעים של העצבים שלו והכל, זה כי הוא בסך הכל מתבגר תחשבו על זה. לא יודעת למה מחליטים לשנוא אותו, אני אישית ממש ממש אוהבת אותו.

כי אף אחד לא מחפש את התכונות

החיוביות באדם, אלא את הרעות. יש אלף סיבות לשנוא אותו, והן הדומיננטיות לכאורה באופי שלו. אם באמת יסתכלו על הטוב שבו יבינו שכל ההתנהגות האגואיסטית והצומתית שלו היא למעשה תוצאה של כאב גדול. מעניין, שנאו את הארי רק לאחר שהספר החמישי יצא. לפני הוא היה בסדר, אז לא חשבו למה פתאום הוא התהפך כך? אנשים לא משתנים סתם, ובמקרה של הארי יש סיבה מאד משמעותית. למה לשנוא אותו^^

mjlk

New member
אווייי שאלה טובה! אני אענה

הוא כל כך... מעצבן! הוא בטוח שהוא עושה הכל כמו שצריך, בטוח במיליון אחוז שהוא צודק (ואני לא אחסוך מכם את העובדה שבגלל היהירות שלו והביטחון העצמי שלו סיריוס אותגר קיומית
) הוא נשמע לפעמים כל כך מפונק... אין בו שומדבר מיוחד, כל הזמן רון והרמיוני עושים במקומו הכל, ואז הוא לוקח תקטע של "להילחם מול וולדמורט" ואז הוא מנצח ועושים ממנו גיבור.
והוא גם מכוער.. אז מה אם יש לו עיניים ירוקות?!? ><

רזושש

New member
אז מה הוא הגיבורררר...

והוא אמיץ, והוא מנסה לעזור, והוא פשוט הארי.. גמאני הייתי מרחמת על עצמי אם הייתי במקומו, תחשבו על זה אם הייתם במקומו (הלוואי!) הייתן מתנהגים בדיוק כמוהו.. אז הוא עושה טעויות, מה אסור לא? גם דמבלדור עושה טעויות כולם עושים טעויות! ולעשות קומונה על זה?

יו

סוף סוף שנינו באותה דעה.../קורץ/ אני מסכים איתך בכל מילה ופסיק ממה שאמרת! הארי הוא דמות מרגיזה ולא משכנעת.....

למעלה