יש לי שאלה!! האם יחזירו את כיילב?! כי הוא היה דמות ממש מצחיקה!
א ארץ השמש New member 15/3/06 #2 ../images/Emo58.gif לצופי ערוץ 10 ממש לא נראה לי, אחרי הכל הוא מת !!
A andav New member 16/3/06 #4 גם טיילור מהיפים והאמיצים מתה אבל כניראה שאתה צודק. השחקן לא ממש היה מהיפיופים של הסידרה, לכן ניראה לי שהוא יחזור
גם טיילור מהיפים והאמיצים מתה אבל כניראה שאתה צודק. השחקן לא ממש היה מהיפיופים של הסידרה, לכן ניראה לי שהוא יחזור
נ נועית המסטולית New member 19/3/06 #10 ההבדל בין אוסי ליפים והאמיצים זה, שאוסי זה סדרת איכות ולא שיש לי בעיה עם היפים והאמיצים חס וחלילה .. פשוט שאחרי פרק 1234595674846 כבר קצת נמאס...
ההבדל בין אוסי ליפים והאמיצים זה, שאוסי זה סדרת איכות ולא שיש לי בעיה עם היפים והאמיצים חס וחלילה .. פשוט שאחרי פרק 1234595674846 כבר קצת נמאס...
ת תמיר1991 New member 17/3/06 #8 מצחיקה?../images/Emo2.gif הרבה דברים יש לי להגיד על הזקן עליו השלום, אבל שהוא דמות מצחיקה? לא ממש בכל מקרה, אם תגלי לי איך אפשר להקים אנשים לתחייה, אני אזכה איתך בפרס נובל תמיר.
מצחיקה?../images/Emo2.gif הרבה דברים יש לי להגיד על הזקן עליו השלום, אבל שהוא דמות מצחיקה? לא ממש בכל מקרה, אם תגלי לי איך אפשר להקים אנשים לתחייה, אני אזכה איתך בפרס נובל תמיר.