יש לי שאלה..

ורוניק 1

New member
יש לי שאלה..

בספר "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם" דובי וקריצ'ר מתעתקים לתוך המרפאה וגם לבית גריפנדור.. עכשיו השאלה שלי זה איך הם יכולים להתעתק בתוך שטח הווגרטס אם אי אפשר להתעתק בתוכו?!?!

א. נצלש"י הודעותייך

ב. לגמדוני בית ישנם כוחות משלהם, כמו שדובי מפגין על לוציוס מאלפוי בספר השני. אחד מהם הוא ככל הנראה ההתעתקות שלהם, הוגוורטס לא חוסמת את עצמה מפני קסמים של גמדוני בית, כי אין צורך, וככה הם הצליחו להתעתק.

ורוניק 1

New member
זה נשמע קצת טיפשי לא?! כי הרי אם

מקום מסוים חסום בפני התעתקות הוא חסום! אתם רוצים להגיד לי שלגמדון בית יש כוח מסוים שלקוסם אפל וגדול כוחות כמו וולדמרט אין?! וחוץ מזה נניח שדובי בתקופת השיעבוד שלו למשפחת מאלפוי היה יכול להתעתק לתוך שטח הווגרסט ולעשות כמה דברים רעים במיוחד? אז איזה מין הגיון עומד מאחורי החסינות שלהם אם קוסם שרוצה לעולל מהפכות בהווגרסט יכול פשוט לשלוח אותם לעשות את העבודה? אתם לא חושבים שזה פשוט פאק של רולינג?

Pr0NgS

New member
זה הכי פשוט שזה יכול להיות.

גמדוני-בית לא מתעתקים, כי הרי אי אפשר להתעתק בתוך שטחי הוגוורטס. גמדוני בית פשוט יכולים לעבור ישר ממקום אחד למקום אחר בהוגוורטס.

ורוניק 1

New member
אני יודעת את זה אבל זה מסקרן כי היה

רשום בפירוש שדובי וקריצ'ר התעתקו ממש במילה התעתק. וגם היה את הצליל קראק בספר.. דובי התנגד כי הוא לא היה יותר תחת שליטתו של לוציוס הוא השתחרר..

Pr0NgS

New member
חוץ מזה, לא יהיה מתאים למישהו לשלוח

גמדון בית לעשות דברים גדולים במיוחד, כי א) הם יכולים להתנגד <כמו דובי> ב) גמדוני-בית נתפשים כעוזרים בבית וזהו.

IllUS CratioN

New member
הייתי שואלת את זה

גם על הספרים הקודמים
. יש להם יכולות מיוחדות בתור יצורים שאינם קוסמים, והתעתקות היא אחת מהן.

Pr0NgS

New member
עופות-חול יכולים להיעלם ולהופיע

מחדש בכל מקום, כמו כן גם דיריקולים.

City Of Angel

New member
כי הם לא מתעתקים

לגמדוני-בית יש כוחות עצומים שהם יכולים להשתמש בהם כשהבעלים שלהם מבקש

למעלה