יש לי שאלה

crow3d

New member
יש לי שאלה

אני חייל משוחרר שירתתי 3 שנים מלא במשך תקופת השירות שלי לא הייתה לי שום הפרעה שקשורה באפילפסיה ואני מאוזן על כדורים כבר הרבה זמן ללא התקפים עכשיו כשהשתחררתי , מה שמעניין אותי האם בעבודות מזדמנות אם זה מפעלים או אם זה יכול להיות מלצרות או כל דבר שאני אצטרך לעבוד בשביל החצי שנה של העבודה המועדפת האם אני אצטרך להצהיר על המצב הבריאותי שלי? אני יודע שדנתם בעניין העבודה כבר הרבה פעמים אבל פשוט מעניין אותי בקשר אליי ואם אני אצהיר אז זה לא יכול לפגוע בקבלת העבודה ? או שאולי אני יכול להשתמש בזה ששירתתי 3 שנים ללא קיצור משמעותי בקבלת העבודה האם זה יכול להשפיע? ומה בדבר ביטוח לאומי האם מגיעות לי הטבות כלשהן? או משהו כרגע אני די מבולבל וגם ככה קשה למצוא עבודה בשביל המועדפת באיזור שאני נמצא בו... אשמח לתשובה בינתיים אני רק התחלתי אבטלה כשעוד לא חתמו לי אבל לא משנה

ruthty

New member
אני מאחלת לך הצלחה בתחילת../images/Emo45.gif

החיים האזרחים לא תמיד כדי לספר הכל רק אם נחוץ לגבי הזכויות מציעה לך לפנות לביטוח לאומי ולברר היות וזה לפי דרגות מסוימות

aerox

New member
אם לא שואלים ...

לא מספרים . אם אתה רוצה להרגיש בטוח תספר , אבל אתה צריך להבין שאולי גם לא יקבלו אותך אם אתה מאוזן הרבה זמן אז בכיף אני חושב שאין לך ממה לפחד ואל תצהיר זו הדיעה שלי

ruthty

New member
aerox../images/Emo20.gif

בוקר טוב אנני מסכימה עם דבריך אני חייבת להגיד שזה הדעה שלי ולא של אחרים כי לכל אחד יש דעות שונות, החברה שופטת את האזרח הקטן לפי יכולות שלו ואם הוא אדם חולה ומודיע בפרהסיה שהוא חולה אז החברה שופטת אותו שונה ואל תגיד לי שלא קל וחומר שהוא חולה אפילפסיה. שיהיה לך בוקר ויום נעים חזק ואמץ

aerox

New member
צודקת ולא צודקת :)

כי החברה רואה כחולי אפילפסיה כמשהו מוזר . וזה לא פעם ויש אנשים שיעידו פה ויאמרו לך למה לא קבלו אותם לא פעם למקומות עבודה מסווגים ולי זה קרה לא פעם שהגעתי לעבוד כמנהל רשת וביקשו ממנו סיווג ולאחר שאמרתי שאני חולה באפי'- והבאתי מכתבים שאני מאוזן -4 שנים זה לא ממש נתןלהם כלום הם רוצים מישהו כשיר ב100 אחוז לכן אני חושב שעדיף לא להצהיר אם הוא מרגיש בטוח שהוא לא יקבל התקפים .

ruthty

New member
מסכימה איתך באף מקום שעבדתי

לא הצהרתי על מחלתי לא מפקדים ולא מנהלים הם העריכו אותי כפי שאני רק בועדות הרפואיות דווחתי ובקשתי סודיות

aerox

New member
סבבה .

שאני הגעתי לחברות מסוימות ביקשו ממני ויתור סודיות רפואית וסיווג בטחוני אחת הבעיות שנפלתי בהן זה בגלל האפי'-

tropical888

New member
שלום crow3d

אני גם לא חושבת שאתה צריך לספר. אבל כמו שכולנו אומרים זה נתון לשיקולך האישי. בפרט שאתה אומר שהרבה זמן אתה מאוזן ובלי התקפים!!!! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בחיים האזרחיים!

למעלה