יש לי שאלה:)

zoe1111

New member
יש לי שאלה:)

מה אפשר לעשות עם חתול שנמצא הרבה שעות לבד בבית? והאם מצב כזה יכול לגרום לו להיות עצוב או מדוכא? כשאני בבית אני משתדלת ללטף אותו,לתת לו לצאת למרפסת, לשחק איתו (גם בגלל שהוא שמן והוטרינר המליץ על דיאטה..), אבל הוא גם לא תמיד רוצה את היחס שלי, לפעמים הוא מעדיף לישון.. ויש לו תקופות ארוכות שהוא ממש צורח ולא נותן לישון. תודה, זואי.

visitor

New member
תביאי לו דברים חדשים

משחקים, קופסאות תשני את מיקום הדברים. אני מצרפת קישור שיעזור לך אבל כיוון שזו הפעם הראשונה שלי אני לא בטוחה עם יעבוד . עם לא, תיכנסי לאתר : שונרא,הוא נמצא בקישורי האתר . תילכי לארכיון , חתול מפתח מקווה שהבנת ביי

zoe1111

New member
תודה, אני אנסה!

הוא לא מגיב לכל משחק בדר"כ משחק איתם דקה ושוכח מהם הוטרינר מכר לי משחק מעולה שהחתול שלי לא עוזב אותו.. אבל זה רק כשאני נמצאת (זה כמו חכה כזאת רק עם נוצות שכשמעיפים אותן נראות בערך כמו ציפור) :) בכל מקרה, חבר חדש זה בלתי אפשרי כי אמא שלי לא תסכים זואי.

**לילך**

New member
אני חושבת שחבר/חברה זה הפתרון

אצל חתולים ,עדיף שיהיו שניים וככה הם לא ישתעממו כשהם לבד בבית. אני מכירה הרבה מאד מגדלי חתולים , שנתקלו בבעיה שתיארת ,אחרי שהם אימצו חתול נוסף ,בעיית השיעמום נפתרה. לגבי משחקים ,כדאי לעשות חיפוש בפורום ,היו כמה דיונים על צעצועים ומשחקים , אפשר לשאוב משם רעיונות מעולים למשחקים.

למעלה