יש לי שאלה

יש לי שאלה

יכול להיות שההור' של וולדמורט-פועלים גם על הארי? תחשבו,וול העביר להארי חלק מהנמשה שלו,מהתכונות שלו וכו וכו וכו נכון? אז יכול להיות שגם ההור עובדים עלהארי ודמבלדור לא רצה לספר לו כי: ברביעי הארי אומר שהוא ראה מבט ניצחון על דמבלדור לשניה אחת(בסוף הספר כמעט...) ומנסיון גי קי לא כותבת דברים סתם אז יכול להיות שדמבי חושב שמתי שוול ינסה להרוג את הארי ויטיל עליו אבדה קדברה הקללה בעצם תחזור אליו, ואז הוא ימות(התכוונתי אחרי שהארי ישמיד את כל ההור'....) מה אתם אומרים?

אלאסטור

New member
אין סיבה...

שההורקרוקסים ישפיעו גם על הארי כי למרות שהקללה יצרה זיקה ביניהם וגם העבירה כוחות להארי הם עדיין שני אנשים. לגבי הבעת הניצחון המוזרה על פניו של דמבלדור, גם אני שמתי לב לכך ואפשר לומר שזה מצטרף לעוד דברים תמוהים אצלו ויוצר כר לקונספירציות, אבל לא נראה לי שזה קשור, אולי אם הארי היה מקבל מדמו של וולדמורט היה בסיס לתיאוריה.

אלאסטור

New member
אין סיבה...

שההורקרוקסים ישפיעו גם על הארי כי למרות שהקללה יצרה זיקה ביניהם וגם העבירה כוחות להארי הם עדיין שני אנשים. לגבי הבעת הניצחון המוזרה על פניו של דמבלדור, גם אני שמתי לב לכך ואפשר לומר שזה מצטרף לעוד דברים תמוהים אצלו ויוצר כר לקונספירציות, אבל לא נראה לי שזה קשור, אולי אם הארי היה מקבל מדמו של וולדמורט היה בסיס לתיאוריה.

אלאסטור

New member
אין סיבה...

אףפעם

New member
אין סיבה באמת....

לזה שמעלי למה 3 פעמים? וזה כמו שהארי מסוגל לאהוב וולדי לא. ובקשר לזיק הזה בעיניים של דמבי- אנחנו יודעים מהספר הראשון שדמבי שלנו משוגע... "קשקושים בלבוש שפיץ!" אומר לכם משהו?

אני חושב.

שהשמחה של דמבי היא: שוולדי לא יצליח להרוג את הארי כי יש בהארי כח שוולדי לא מכיר, וזהו כח ה"אהבה" שהיא גם הצילה אותו כשהיה תינוק.

למעלה