יש לי שאלה

אשד4

New member
יש לי שאלה

הבן שאל אותי היום שאלה.. וממש אין לי מושג מהי התשובה... מידי פעם הוא נשלח מאי פה לאי שם.... פעמים רבות אינו נמצא בזמני ארוחות, וכאשר מגיע לאי פה (או לאי שם...) כבר אין אוכל. הוא "מקטר" על כך שהוא מוציא כסף על אוכל, וזה במקרה הטוב שכבר יש איפה לקנות איזה מנה שוראמה או פלאפל... האמת, לא ידעתי מה לענות לקיטריו, מלבד העובדה שבהנושא ישקל ב"השלמת ההכנסה" הצנועה שאנו נותנים לו. מה דעתכם/נסיונכם בנושא?

mikca

New member
נשמע לי מוזר ולא בסדר, הצבא אמור

לדאוג לאוכל לחיילים, במיוחד אם זה באחריותו שהחייל לא נמצא באיזשהו חדר אוכל צבאי בזמן הארוחות. יש מקום לפניות ציבור אצלם ? אם כן שווה לשאול/לדבר על זה.

אני יכולה להעיד מהבן הגדול, שגם כן

מידי פעם, ואולי אף יותר מכך, היה בדרכים וכמובן שאז לא היה מה לדבר על חדר אוכל, למיטב זכרוני הוא היה קונה אוכל מכספו, מדווח למפקדים שלו, חוץ מזה שהם ידעו מתי שלחו אותו, והיה מקבל איזו תוספת במשכורת של איזה 15 ש"ח בערך, אולי קצת פחות אולי קצת יותר, לכל פעם כזאת. הכל על פי דיווח. שווה בירור.

wild gypsy

New member
הוצאות בתפקיד

יש דבר שנקרא הוצאות כלכלה בתפקיד. חייל שנשלח בתפקיד ממקום למקום, באופן שלא ניתן לאכול בח' אוכל צבאי, זכאי להחזר הוצאות. ממלאים טופס, המפקד חותם ומגישים לשלישות. לא זוכרת אם צריך לשמור את הקבלות או שזה סכום קבוע.

MRTIN333

New member
לאשד 4 כנס

לאשד 4 ברגע שבן שלך מגיע מאי פה או אי שם הוא אמור להגיע לממונה עליו תלוי איפה הוא נמצא ולבקש את הארוחה שלו ולא משנה מתי הוא מגיע . ועוד אופציה אם הוא מתביש לפני שהוא הולך לבצע את המשימה שלו שיודיע לממונה או חבר שידאגו לו לארוחה.לא להתביש זה כלל חשוב בצבא

למעלה