יש לי שאלה

iba90

New member
יש לי שאלה

אני בד""כ לא מאמין במאגיות וכישוף <ואם החיים מתנהלים כמו שהם מתנהלים זה אולי גורל:)>. הייתי רוצה לדעת איך אפשר "לכשף" אנשים דרך המימד הוירטואלי כלומר...יש אנשים בפורום\צ'אט שאני מתכתב בו ומכיוון שאני לא יכול לגרום להם נזק פיזי לצערי הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהוא כישוף\קללה <שלא חוזרת כמו בומרנג> על המחשבים שלהם ואם אפשר לגרום להם את אותו "נזק פיזי" שהייתי רוצה לגרום להם תודה:)

PurpleFilth

New member
דבר ראשון

אף כישוף ואף קללה לא חוזרת כמו בומרנג, אלא אם זה מכשף הרבה הרבה יותר חזק ממך, ואז הוא פשוט מחזיר לך. דבר שני... תן לי דוגמא לכישוף או קללה שהיית רוצה לבצע עליהם, ואני אתן לך דרך לבצע את זה בלי לפגוש את האדם.

Soul Reaper

New member
WTF?!?!?!?

לתת לו דרך לבצע כישוף?!?!?! טוב, בחורצ'יק, קודם כל, אם אתה לא מאמין במאגיה, שכח מזה! דבר שני, כישוף זה לא להגיד כמה מילים ופוף זה קורה "הוקוס פוקוס" .. זה לוקח חודשים של תרגול, לימוד וכד' . ודבר שלישי! אם היית ברמה מספיק גבוהה בשביל כישוף כזה, אני בטוח שלא היית עושה את זה, למה? כי זה טיפשי ביותר וילדותי .

iba90

New member
../images/Emo4.gifסה"כ מה ביקשתי?

לעשות איזה "פולסא דנורא" על איזה מחשב או שניים לאנשים שאני לא סובל זה הכל:)) זה אמנם נושא שמפחיד אותי במקצת אבל אולי\בטוח זה עובד, אחרת לא הייתם מתעסקים בזה. ואלה שהייתי רוצה שייקרה משהו למחשב שלהם הם לא מכשפים <נראה יותר שהם כושפו בטמטום נצחי> תודה על העזרה אם אתם יכולים לעזור ואם לא אז שבת שלום:)

*תומכת בעמדה*

אבל אם כבר כישופים על מחשבים... לא שמעתי על הרבה... רק הגנה... וזה וויקני...

bgbg10

New member
היי חדשה...

קודם כל עלי לציין משהו... אם אתה מכשפ מישהו, אם לא תגן על עצמך גם הכישופ שעשית יכול להפוך אותך או מי שכישפתך ילך למישהו שיעשה משהו עליך... בנוגע לכך שאתה רוצה להזיק למישהו דרך המחשב.. אתה לא חייב להיות מסטיקן או לדעת על כישופים, אתה שוט צריך להיות בעל ידע נרחב במחשבים ואולי להחדיר איזה וירוס קטנטן :) ובוא אני יגיד לך משהו אישית... תעשה רע למישהו וזה יחזור אליך, לרוב זה חוזר דרך אחד מהילדים... אז בוא תיהיה בוגר ואל תכנס לקטנות.. מישהו עצבן אותך דרך האינטרנט, פשוט תלמד להגיב בחזרה... גם המילים שלך יכולות להיות חודרות כמו להב סכין.

ToryMaster

New member
אני חושבת שזה אפשרי

השאלה היא למה לבצע דבר כזה? [זוהמה יקירתי; את קובעת עובדה בנושא של דעות, שימי לב לזה]

iba90

New member
למה לי לעשות את זה?

כי יש אנשים שאולי צריכים ללמוד בדרך ה"קשה" שצ'אט נועד למטרות הנאה וכיף ולא למטרות ניגוח ועשיית "אאוטינג" (מסירת פרטים אישיים). לכן הייתי שמח "להעניש" אותם בדרך זו או אחרת למרות שיש כפתור "התעלם" הם "התעלמו" מהחוקים של הצ'אט ואני "מתעלם" מהעובדה שמדובר באנשים "וירטואלים" אגב אני גבר (לא הבנתי מה קשור זוהמה ויקירתי
) תודה על העזרה ומקווה לשמוע עוד פרטים

ToryMaster

New member
וואלה

אם הם ירדו לביוב, אני ארד אחריהם ואהיה גרוע כמותם. תכל'ס? לא מסתדר לי. יש שיטות הרבה יותר פשוטות "להעניש" מישהו, לא עדיף להתמקד בהן?

RainBird

New member
אבל יעל, קללות זה פשוט שיטה כ"כ כיפית... חבל להתעלם ממנה ולהשליך הכל על ענישה אורתודוכסית.

ToryMaster

New member
כי לא נהנית מזה

לפגוע באנשים זה לא הקיק שלי, בעיקר כשאין להם יכולת להתגונן.

RainBird

New member
לראות את אוייביך מתפתלים ביסורי נצח עזים לא עושה לך את זה? נו מילא. מה עם מרקיז שוקולד ברוטב אספרסו חם?

ההגמון

New member
כן. הנה-

קוראים לזה סוס טרויאני. אפשר להוריד אותו מכמה וכמה אתרים באינטרט. והוא הורס את המחשב.

DTfromBT

New member
לא.

זה בלתי אפשרי, אם אתה לא יודע למי אתה רוצה לגרום נזק, אבוד לך, אתה צריך לפחות תמונה. והבומרנג, שאנשים אומרים שלא קיים, אכן קיים, רק לא ממש בצורה כזאת, דוגמא: הNECROMANCER הישיר כל הזמן מתעסק אם DEATH ESSENCE, כתוצאה מכך בריאותו נפגעים גם כן אם הזמן(השיטה הכי חזקה היא לזהם את האעורה שלך, זאת גם השיטה שהכי פוגעת) מזמנים חזקים למשל גם הם "נפגעים" אף בצורה אחרת, בין הדברים הכי חזקים שמזמן יכול לעשות זה בעצם להיות כמיכל ל LEGION של יישויות, אך זה שם לחץ אדיר על המזמן כדי לא לעבד את עצמו בין כל היישויות, ודורש מיומנות מעוד גדולה בשיטות של DISASSOSIATOIN וכו' - קיצר, פה יש הרבה לחץ מנטלי. יש שיטות כדי לחטוף פחות נזק, אך בכלל בכלל להמנע? לא. גם כן, בשביל ליצור שינוי מאגי, אתה צריך ללמוד ולעשות הרבה, הרבה הרבה - כדי להמנע מדרך ארוכה אתה יכול לנסות ריטואלים אך זה ישים אותך בסכנה יותר גדולה.

PurpleFilth

New member
חבוב,

מה שאתה מדבר עליו זה סיבה ותוצאה. אני חושבת שהבחור התכוון יותר למשהו בסגנון "הכל חוזר עליך וקקה בידיך".

למעלה