יש לי שאלה

eynat4

New member
יש לי שאלה

בחדר שלי המיטה ממוקמת ממש מול המראה (מול הארון בעצם, כשהדלת האמצעית היא מראה גדולה). מזה כמה חודשים אני סובלת מהפרעות שיה- קשיים בהירדמות, שינה לא טובה ותשישות כללית. יכול להיות שזו אחת הסיבות למצב? עינת

עינמת אני מנצל"שת להודעתך../images/Emo39.gif

שלום לכולם. אני קסם, בת 22 מחולון. בשבועות החארונים סוף כל סוף הזדמן לי להחליף את ולשנות את החדר שינה שלי, שעד היום הייתה בו אווירה של בלאגן והוסטל
. רציתי לשאול כמה שאלות, הבנתי שאסור שיהיו דברים תלויים מעל לראש, המיטה וחצי שלי ממוקמת כך שראשי פונה דרום ורגליי צפון, מעל לראשי יש מזגן אין לי אפשרות לשנות מיקום של המיטה מפני שהחדר גם ככה קטן, אמש קמתי עם כאב ראש, וגם היום, אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או לא, אבל מה אני יכולה לתלות או להניח בחדר כדי לעצור את "אנרגיה השלילית" של המזגן שממקומם בדיוק מעל למוח שלי.
האם לצבע החדר יש חשיבות לפנאג שווי
תודה בבקשה תענו לי מהר כי זה היום השני מאותו יום שהמיטה שם שמתפוצץ לי הראש. אוהבת, קסם.

שבת שלום קסם

כמה זמן את ישנה עם מזגן מעל ראשך? אני לא חושבת שיש משש\הו שיעצור את כובד המזגן מעל ראשך. ולדעתי, עליך לעשות כל מאמץ כדי לשנות אמיקום ראשך, כך שיהיה מוגן עם קיר ומעל יש לך אויר לנשימה ושינה שקטה, בלי כלום. כן, לצבע החדר יש משמעות והשפעה, כמו גם לכל דבר שנמצא בכל מקום בסביבה שלנו.

../images/Emo122.gif אויש!

ואצלנו בדיוק עשו עכשיו מזגן מעל ראש המיטה של הילד. לא היה מקום אחר למזגן, ומקום אחר למיטה אומר שינה מול הדלת. אם למיטה יש ראש גבוה או שניצור חצי קיר מגבס ובכך השינה לא תהיה ממש מתחת למזגן זה יעזור? (אנחנו עדיין לא גרים בדירה כך שאני לא יודעת מה ההשפעה של זה על הילד בן ה 6 ).

ההשפעה "כבדה"...תרתי משמע...

לא הבנתי את ההסבר שלך לגבי חצי הקיר. כיצד זה אמור לשנותא ת המיקום מתחת למזגן או שאת מתכוונת לכך שהקיר חצוץ בדרך כלשהי...? לא ברור. בכל מקרה, כשהמזגן נמצא, הוא נמצא.

הכוונה שלי ליצור חצי קיר

שבעצם ירחיק את ראש המיטה מהקיר המקורי ויצור מדף. בצורה כזו המזגן יהיה מעל המדף ולא מעל הראש. אפשרות נוספת, ליצור מעין מדף גבוה (מעין הנמכת תקרה) מתחת למזגן. ואם לא, מה עדיף: לישון מול הדלת או מתחת למזגן? (נראה לי שאני לא אתקין את המזגן....) האם העיה היא בגלל מזגן או בגלל כל דבר התלוי מעל הראש? מה קורה עם תולים כילה או מובייל?

למעלה