יש לי שאלה

eynat4

New member
יש לי שאלה

אולי זה נשמע קצת לא מציאותי אבל רציתי לדעת אם יש כישופים או בכלל מה הגישה של המאגיה אל חזרה בזמן? מסע בזמן נחשב למשו אפשרי בכלל?

ההגמון

New member
לפי התיאוריה שלי, כן.

אבל זה ממש ממש מסוכן. יש גם את בני הלילית והפיות, שלפי המסורת הקלטית יש להם שליטה בזמן.

eynat4

New member
מסוכן למה?

יש מצבים שזה יכול מאוד לעזור. יש דרך מסויימת לעשות את זה?

Soul Reaper

New member
קצת ברור, לא?

תחשבי שפתאום את רואה "אותך" בהווה שלנו.. איך היית מגיבה? לא משנה מה עושים, זה משנה את העתיד ולא תמיד למה שרוצים . אבל אני לא מאמין שזה אפשרי, כי אז מישהו מהעתיד היה מגיע לכאן, לא? או שאלה בעתיד חכמים ולא מסתכנים .

eynat4

New member
או קיי

אבל השאלה שלי היא: יש אזכור של זה בספרים אולי? יש כשפים או דרכים ספציפיות לעשות את זה? אני מבינה שהדעות חלוקות בנושא.. אבל הייתי רוצה לשמוע ממישהו שכן שמע או נתקל בזה.

יש הרבה שניסו

כשהרעיון הוא לחזור לאותה סיטואציה שבה אתה רוצה לשנות ותוך שאתה מודע לכך שזו הפעם השניה שלך שם אתה זוכר מה עשית פעם שעברה ומתנהג אחרת. יש הטוענים שאנחנו עושים את זה כל הזמן ושחלק מתופעות ה-דז'וו הן זכרונות של זה. בכל מקרה אם אתה עושה דבר כזה אתה מסכן את העתיד שלך כי אין לנו מושג מה אפקט הפרפר שנגרום.

ההגמון

New member
יש אזכור מאוד מאוד

גדול אחד וזה נוסטרדמוס. שלפי מה שהוא סיפר, ולפי חוקרים, הוא "נסע בזמן" בעזרת מאגיה. יש כשפים ויש דרכים ספציפיות. אני לא אביא אותן כאן. אני חושב שזה משהו שאסור לעשות, מכיוון שאתה יכול לשנות דברים ולהרוג אנשים שהיו אמורים להתקיים. מספיק שאתה משנה מיקום של משהו אחד, כמו אדם שעוקף אותך ברחוב, אתה משנה את ההווה ואת העתיד, וזה פשוט לא בסדר. לא לנו להתערב בדברים כאלה.

ההגמון

New member
יש כשפים לכל דבר.

זה לא אומר שצריך להשתמש בהם. בשביל זה יש לך תבחירה.

hagakora

New member
יש תאוריה שסותרת את זה

מאחר ואנחנו מכירים את ההווה שלנו כפי שהוא, לא נוכל לשנות את העבר, כי גם נשנה אותנו, ובכך לא נוכל לזחור לשנות אותו, ואז יש פרדוקס. הפתרון היחיד לפרדוקס הוא שגם אם תנסה לעשות משהו כדי לשנות את העבר, הוא יהיה בדיוק כפי שכולם זוכרים אותו וכפי שהשפיע על ההווה.

Tatu4Taty

New member
למה לא ללמוד פיזיקה ולגלות?

עם כל הכבוד לאנשי הפורום, אני חושב שאם נעזרים במדע יש קצת יותר מ"נחשב לאפשרי" ותיאוריות על קצה המזלג.

ההגמון

New member
למעשה,

אני, חברה שלי, ועוד ידיד עובדים על פרוייקט של יצירת עולמות ופורטלים בשילוב בין מדע למאגיה. זה יוצא מאוד מעניין.

amazing boy

New member
אני הבנתי...

שאפשר לעשות כישופים אז למה לא לעשות כישוף של נסיעה בזמן?

ההגמון

New member
כי זה מסוכן.

ויש השלכות שאתה לא יכול לצפות. קראת בכלל את השירשור?

למעלה