יש לי שאלה !!!

יש לי שאלה !!!

אני בת 19 וחצי לפני שנתיים בערך התחלתי ללמוד נהיגה עשיתי 26 שיעורים הייתי מוכנה כבר לגעת לטסט.. אף פעם לא ניגשתי לתאוריה למדתי קצת פה ושם אבל ממש לא רציני אני נוהגת דוקא טוב ואני הפסקתי כבר לנהוג כי זה לא שווה בלי תאוריה יש לי חשש נוראי לגשת ואין לי מושג למה אני כל הזמן דוחה את זה. למישהו זה קרה? איך מתמודדים עם זה?

אוראל1988

New member
נשמע משפט הגיוני

הייתי מתרגם אותו בכיף אם היה לי כוח: הוא אומר: ה____ לא _______ את ה_______ וה_______ בשום פנים ואופן לא ______ את ה______ שלהם ש_________ על ה________.

יש משהו במה שכתוב שם..../images/Emo3.gif

בכל מקרה- לא מצאתי פונט בערבית בפורום ערבים..

MrJacKasS

New member
לך ל-microsoft word

תעשה הוספה -> סימן -> ערבית בסיסית/מורחבת ..

miracle16

New member
וואו מה זה זה באמת מחלה

אני מכירה כל כך הרבה אנשים שויתרו על הנהיגה בגלל תאוריה.. זה נראה לי כל כך כל כך מטופש.. במיוחד אחרי ביצפר וכל המבחנים שם.. אל תפחדי לגשת.. תקבעי לך יום ותגשי אם את מוכנה או לא.. ככה תראי שהשד לא כל כך נורא.. אבל כמובן תלמדי לפני זה..

תקשיבי ותקשיבי טוב..../images/Emo3.gif

אין מה לפחד כולה מבחן אמריקאי 30 שאלות.. תפסי לך חצי שבוע פנוי תשבי ללמוד ולאט לאט תראי שהרוב המוחלט שם זה דברי היגיון ככה שאם לא תזכרי משהו חס וגראס במבחן עצמו תראי שאפשר לבחור את הדבר הכי הגיוני

gold ayelet

New member
יואו את לא נורמלית!!! בשביל תאוריה?

בשביל תאוריה מסכנה לא לעשות טסט?! תקשיבי התאוריה זה כלום..! מי זוכר את זה בכלל ! חצי מהאנשים פה היו מקנאים בך שהתאוריה זאת הבעיה שלך!!! תעשי תאוריה ! תעשי טסט תעברי ושיהיה לך בהצלחה! ולמה לא נכנסת לפה לפני שנתיים?! עכשיו נזכרת?!!??

Renuar Men

New member
זאת נטו עצלות!

אם תיקחי את עצמך לידיים ותחליטי שתוך שבוע את ניגשת לטסט אבל מהחלטה למעשה אין סיבה שלא תסימי עם זה. (אלא"כ את סובלת מבעיות קליטה)

moshe alfasi

New member
זו הייתה הבעיה הזהה שלי עד לפני

3 שבועות, פשוט לא רציתי ללמוד לתיאוריה, אני עצלן ולא היה ב*** שלי ללמוד.. בגלל זה ראיתי את כל חבריי עם רשיונות ואני נוסע בטרמפים בהמון מקרים... (גר בישוב מרוחק מהעיר). עד שחלאס! נמאס!!! התחלתי ללמוד, עשיתי 5 שיעורים וניגשתי לתיאוריה למרות שבקושי למדתי, הייתי חייב, זה גם היה ביום חמישי, בדיוק לפני שאמרו שהחוק החדש נכנס, ניגשתי, ועברתי!!! ואני פחדתי מזה שנתיים! על זה אני מתבאס, רק על הזמן שעבר בלי הרשיון, יכלתי לעבור טסט בלי כל החוקים המטומטמים שיוצאים עכשיו, כמו החוק של "2 נוסעים עד גיל 21" וכו' למזלי אני כבר בשיעור עשירי, ושבוע הבא עוד 6 שיעורים, מריץ את זה יפה. פשוט תגשי, אין לך מושג כמה זה קל, אני הייתי בהלם, ועוד לא למדתי בכלל! אולי חצי שעה וכמה שאלות עם חברים בזמן הנרגילה
סלאמת'ק!

למעלה