יש לי שאלה

יש לי שאלה

כמה זמן עד שהפרק של יום שני משודר לוקח לכם לעדכן כי בד"כ אתם מעדכנים ביום ראשון אני מחכה בקוצר רוח לפרקים האלה תודה מראש

Guy K

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שני

כל הפרק היה די משעמם - ברוק מדברת עם.. לא זוכר? אולי סטפני? וניק וברידג'ט מדברים על.. לא זוכר? אולי על העתיד שלהם? מה שחשוב היה שרידג' וטיילור השתתפו במלחמת החיים שלהם. טיילור סיפרה לרידג' על הנשיקה עם הקטור והסקס עם ג'יימס לפני שנים רבות, רידג' אמר לה שהוא סולח לה ששכבה עם ג'יימס, אבל לא שלא סיפרה לו על זה מאז, ואיך היא לא מתביישת להציג את עצמה בתור קדושה ולהתלונן כמה קשה לה, בזמן שהיא הסתירה ממנו כזה דבר. הוא גם המשיך ואמר שהוא מעולם לא בגד בה (הרי הסקס עם מורגן לא נחשב כי "טיילור שלחה לו מייל שאישר לו") וגם שברוק מעולם לא בגדה, ובאופן כללי הוא די הבהיר לטיילור שהיא הרבה יותר גרועה מברוק. היה מהמם.

Shiri from the block

Active member
אווו איזה יופי!../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif יאלה שיחזור כבר לברוק! אני לא מבינה למה הם מחכים../images/Emo122.gif

לינה18

New member
../images/Emo58.gif שירן, חשבתי

שאת לא רוצה את ברוק עם ריג'! אבל בכל אופן, צודקת, שיחזור לברוק ואז אני אחזור לראות קבוע רק בגלל זה.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif את זוכרת כל דבר!../images/Emo6.gif חחח אני אפילו לא זוכרת מתי אמרתי שהיא צריכה לזרוק אותו חח בכל אופן, כל עוד ריג' זה מה שטוב בשבילה ועושה אותה שמח, אז שתיהיה איתו :)

raz the 1

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

עוד כמה זמן יהיה הפרק שקתרין הזקנה מחסרי מנוח תשתתף בהופעת אורח ??

לינה18

New member
וואו! אני לא מאמינה! ../images/Emo58.gif

איזה יופי! ריג' הבהיר לטיילור שהיא יותר גרועה מברוק?! האם ימות המשיח הגיעו?
ברוק היתה צריכה לשמוע את זה! את הפרק הזה אני אהיה חייבת לראות! אבל באופן כללי לא הכי הבנתי- מה זה השטויות האלה? ברוק מעולם לא בגדה? במי, בריג'? ומה עם הלילה עם ניק? אה, נכון, היא האמינה שהוא מת. וריג' מעולם לא בגד? אה, נכון, גם זה לא נחשב. נו באמת!

aabbadd

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif שלישי ארה"ב

המשך של הפרק מיום שני . ברוק מבקרת אצל ברידג'ט וניק , ברידג'ט חושבת שבמידה ונישאיהם של טיילור ורידג' יתפרקו אז כדאי שברוק תחזור לרידג' כדי שלהופ ואר.ג'יי יהיה אבא . ניק כמובן נגד הרעיון , ומחליף כל מני מבטים עם ברוק שבהחלט מראים ברגשות בינהם לא קרובים להעלם . פלישיה שומעת במקרה משיחת טלפון של סטפני על המשבר בנישואים של רידג' וטיילור , היא בעצמה חושבת שזה לא יהיה נורא אם הנישואים יתפרקו אז שברוק תחזור לרידג' . והכי מעניין - רידג' צולב את טיילור על הצביעות שהפגינה כלפני ברוק , הוא לא חוסך בביקורת , טוען שתמיד הייתה לה דמות של מלאך בעיניו ושכעת הוא לא רואה אותה ככזאת ועוזב אותה נסערת . אני מוכרח לומר שלמרות שאני לא נמנה על מעריצי טיילור , בהחלט כואב לי לראות את מה שעובר עליה .

לינה18

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif שזה כבר יבוא!

" והכי מעניין - רידג' צולב את טיילור על הצביעות שהפגינה כלפני ברוק , הוא לא חוסך בביקורת , טוען שתמיד הייתה לה דמות של מלאך בעיניו ושכעת הוא לא רואה אותה ככזאת ועוזב אותה נסערת." זה נשמע יותר מדיי טוב מכדי להיות אמיתי...

aabbadd

New member
רביעי ארה"ב ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

רידג' וברוק נפגשים במשרד שבו הא ישן לאחר שעזב את טיילור , הוא מספר לה על כך שטיילור שכבה עם ג'יימס ושיקרה לו כל אותם שנים , ברוק מזועזעת , אומרת לו שיבלה קצת זמן עם אר.ג'יי והיא עומדת לרשותו אם יצטרך. ניק נפגש עם מאסימו במשרד , בין היתר הם מדברים על זיהום אוויר ????? וניק מספר לו על הצרות שיש בנישואים של רידג' וטיילור . סטפני מבקרת את טיילור לאחר , טיילור אומרת לה שהיא סיפרה לרידג' הכל , ושרידג' עזב אותה והוא לא מוכן לסלוח לה על הצביעות שלה כל השנים כלפי ברוק . סטפני אומרת לה שהיא תעזור לה להחזיר את הנישואים שלהם למסלולם . סטפני מצותת לשיחה של ברוק ורידג' , ולאחר שרידג' הולך היא תוקפת את ברוק , אומרת לה שתתרחק מרידג' ושהנישואים שלו ושל טיילור ישרדו את המשבר . ברוק מצידה תוקפת אותה על השקרים ואומרת לה בזעם שהיא וטיילור הן הצבועות הכי גדולות שהעולם הפיק . אני חושב שהפרקים האחרונים מראים בדיוק מי זאת סטפני , לא רק שהיא מניפולטיבית , שקרנית ורמאית אלא שהיא צבועה שכשנוח לה לומר את האמת כלפי אנשים מסויימים היא אומרת וכשלא אז היא דואגת להסתיר את האמת ולתרץ אותה . המסקנה היא שסטפני היא לא אישה של כבוד והגינות , וברוק היא אישה הרבה יותר הגונה וטובה ממנה ומה לעשות היא גם אנושית והיא עושה טעויות . ברוק היא המלכה
החדשה .

למעלה